Next Golf TourSofie Kibsgaard vandt 135.000 kr. på Next Golf Tour

Sofie Kibsgaard vandt 135.000 kr. på Next Golf Tour

Søndag aften var Sofie Kibsgaard Nielsen med i Sportsmagasinet på DR1, hvor hun fortalte om fordelene ved at bruge TrackMan, og efter midnat stod det klart, at hun havde vundet på Next Golf Tour. En turneringsrække som spilles på TrackMan simulatorer.

Perfekt timing for Next Golf Tour, som TrackMan står bag, og alle de første tre turneringer har haft en dansk vinder. Men det er internationale turneringer, som er åbne for alle, der spiller på en TrackMan simulator.

Sofie gik -5 på Medinah CC, hvilket også Tripp Kinney fra USA og svenske Rasmus Rosin præsterede, men da hun var bedst på bag-ni vandt hun førstepræmien på 19.351 $ svarende til 135.000 danske kroner.

Næstbedste dansker blev Alexander Møldrup på en delt 4. plads i -4, mens Andreas Hartø, Jacob Jørgensen, Morten Toft og Sebastian Wiis sluttede på en delt 15. plads i -2.

TrackMan giver 100.000 $ til hver turnering

Der er store pengepræmier på Next Golf Tour, da TrackMan giver de første 100.000 $, og dertil kommer en del af spillernes matchfee, som lægges oveni præmiesummen. Det koster 130 $ at deltage, hvoraf de 100 $ går til præmiesummen. 26 $ er dansk skat, men der betales 4 $ i administrationsgebyr. Det primære er den individuelle turnering, men der er også penge for bl.a. flest birdies i træk, GIR, længste drive og sågar popularitet på sociale medier.

Deltagerantallet er således afgørende for præmiesummens størrelse, og med 506 deltagere er der penge til de 151 bedste. Flest til de bedste, men f.eks også 150 $ til nr. 102 – 126 og 100 $ til nr. 127 – 15.

Mathias Gladbjerg vandt den første turnering med 266 deltagere på Jack Nicklaus Tournament Course at PGA West, og det gav en førstepræmie på 17.555 $ svarende til omkring 121.000 danske kroner.

Jeppe Kristian Andersen vandt den anden turnering på Ryder Cup 2023 banen Marco Simone Golf & Country Club med 506 spillere. Han vandt efter en 64’er og det gav en check på 19.351 $ svarende til 135.000 danske kroner.

NEXT Golf Tour powered by TrackMan, leaderboards

28 danske Challenge Tour sejre

24-årige Rasmus Neergaard-Petersen vandt sin første Challenge Tour sejr i Kolkata Challenge. Det var den 28. danske Challenge sejr gennem årene. Efter tre danske Challenge...

Se alle Nicolai Højgaards slag under Ryder Cup 2023

Det er næsten et halvt år siden at Europa og Nicolai Højgaard vandt Ryder Cup 2023, men der bliver fortsat produceret videoer med forskellige...