- ANNONCE -
Hjem OL Søren Hansen skal kommentere OL golf fra Tokyo

Søren Hansen skal kommentere OL golf fra Tokyo

Søren Hansen - Foto: golfsupport.nl

Det er den tidligere Europa Tour spiller og GOLFTV kommentator Søren Hansen, som skal kommentere OL golf fra Tokyo. Det skriver Discovery i en pressemeddelelse med en oversigt over deres danske eksperter og værter.

Nu 47-årige Søren Hansen vandt to gange på Europa Touren med sejre i Murphy’s Irish Open 2002 og Mercedes-Benz Championship 2007. Som én af blot tre danskere har han spillet Ryder Cup, da han kvalificerede sig til Ryder Cup 2008. Med sønnen Casper vandt han i øvrigt sølv ved det nylige DM 2 Generationer 2021.

Herrernes turnering spilles fra den 29. juli til 1. august, mens damerne spiller fra den 4. – 7. august på Kasumigaseki Country Club.

Discovery har udsendt nedenstående pressemeddelelse om værterne på deres OL dækning.

— oOo —

Discovery kan nu afsløre hele det hold, der skal dække OL i Tokyo, hvor ALLE discipliner, højdepunkter og medaljeoverrækkelser for første gang nogensinde kan streames eksklusivt på discovery+. Holdet tæller blandt andre tidligere OL-guldvindere, verdensmestre og kendte ansigter fra Discoverys faste besætning.

Når den olympiske flamme bliver tændt den 23. juli, og legene begynder i Tokyo, giver Discoverys OL-dækning seerne mulighed for at komme helt tæt på De Olympiske Lege med en perlerække af de bedste værter og tidligere elitesportsudøvere som eksperter.

Eksempelvis skal den tidligere olympiske svømmer Sarah Bro kommentere svømning og bliver en del af programmet ‘OL AFTERPARTY’, mens de olympiske guldvindere Jesper Nøddesbo og Rikke Hørlykke bliver eksperter på håndbolddækningen. Her er også tidligere assistentlandstræner Søren Herskind, toptræner Kristian Kristensen og tidligere landsholdsspiller Christina Krogshede en del af holdet sammen med den rutinerede kommentator Peter Piil.

Også cykelentusiasterne får kompetent selskab af Brian Holm, Thomas Bay og Trine Schmidt, Michael Mortensen og Anders Haahr Rasmussen guider seerne igennem tenniskampene, mens den tidligere professionelle golfspiller Søren Hansen tager sig af golfturnering.

På værtssiden har Discovery blandt andre sikret sig Line Baun Danielsen, der danner værtspar med Simon Egeskov. De bliver serviceret af Discoverys udsendte reporter i Tokyo, Peter Falktoft, der med sit unikke blik for den gode historie og sin journalistiske snilde skal finde de bedste alternative vinkler.

– OL er verdens største sportsbegivenhed, og når vi skal dække et så omfattende event, kræver det et kompetent hold. Det har vi på plads, og vi er stolte af den samlede gruppe, siger Søren Klæstrup, Head of Sports hos Discovery Danmark.

Tidligere OL-guldvindere med på holdet

Værts- og kommentatorholdet tæller også dygtige og velkendte navne som Zak Egholm, Mette Cornelius, Caroline Eiersø, Kasper Marker, Kian Fonoudi og Casper Høygaard.

Udover det danske hold af eksperter og værter, har Discovery en lang række internationale eksperter tilknyttet dækningen af De Olympiske Lege, heriblandt de tidligere OL-guldvindere, britiske Bradley Wiggins, svenske Carolina Klüft, tyske Fabian Hambüchen og franske Alain Bernard.

Eksklusivt hos discovery+

Discovery+ er ’Home of the Olympics’ og det eneste sted, hvor du kan sammensætte din helt egen OL-oplevelse og opleve alle de sveddråber, sejrstårer og medaljeceremonier, som du ønsker – direkte når de sker. Selvom en begivenhed ikke er på flow-TV, kan den altså stadig ses på discovery+.

– Redaktionelt arbejder vi med vores fem olympiske ringe: overblik, oplysning, overraskelse, oplevelse og overskud. Vi tror på, at de pejlemærker i kombination med vores spændende hold af værter og eksperter giver seerne et fedt OL hos Discovery, siger Søren Klæstrup, som glæder sig til OL og har en følelse af, at Discovery er klar:

– Tokyo 2020 bliver for alvor den sportsbegivenhed, der igen vil samle hele verden oven på en svær tid med en brutal pandemi. Nu skal vi have lov til at juble sammen og hylde atleterne. Vi glæder os helt vildt til at komme i gang, og vi møder velforberedte op, slutter Søren Klæstrup.

De Olympiske Lege kan følges fra 23. juli til 8. august på discovery+, Kanal 5 samt Eurosport 1 og 2.

Streamingtjenesten discovery+ giver seerne det fulde OL-overblik, og det er det eneste sted, hvor alt fra De Olympiske Lege er samlet. På discovery+ kan man se hvert et minut, hver en atlet og hver en medalje, både live og on demand. På Kanal 5 og Eurosport 1 og 2 kan man følge de danske medaljehåb og de største OL-øjeblikke fra sommerens store sportsbegivenhed i Tokyo.

Oversigt over alle rettigheder ved OL Tokyo 2020:
Discovery+

Discovery har de eksklusive rettigheder til at sende alt fra OL i Tokyo på streamingtjenesten discovery+.

På discovery+ kan du sammensætte din helt egen OL-oplevelse. Du kan streame alle discipliner, de største øjeblikke, medaljeoverrækkelser og interviews fra mixed zone, studie og meget mere.

Oversigt over rettigheder på flow ved OL Tokyo 2020:

DR Discovery
Ceremonier Landevejscykling
Atletik Banecykling
Sejlsport Svømning
Badminton Golf
Fodbold (kvinder) Tennis
Håndbold (dansk deltagelse + semifinale og finale) Håndbold (alle kampe uden dansk deltagelse)
Dressur Fodbold (mænd)
Gymnastik Udspring
Skydning Beach volley
Bordtennis Roning
Bueskydning Klatring
Kano/Kajak Basketball
Volley Mountainbike
Boksning Basketball 3×3
Synkron svømning Skateboard
BMX Kano – slalom
Brydning Hockey
Vægtløftning Taekwondo
Karate Trampolin
Traithlon Surfing
Baseball/Softball Rugby
Vandpolo Fægtning
Ridesport – spring Military
Rytmisk sportsgymnastik Judo
Moderne femkamp Brydning

 

Danske eksperter/værter Rolle
Line Baun Danielsen Vært
Kasper Marker Vært
Zak Egholm Vært
Mette Cornelius Vært
Simon Egeskov Vært
Kian Fonoudi Vært
Caroline Eiersø Vært
Thomas Bay Cykling
Brian Holm Cykling
Trine Schmidt Cykling
Casper Høygård Svømning
Sarah Bro Svømning
Søren Hansen Golf
Michael Mortensen Tennis
Anders Haahr Rasmussen Tennis
Peter Piil Håndbold
Rikke Hørlykke Håndbold
Jesper Nøddesbo Håndbold
Søren Herskind Håndbold
Kristian Kristensen Håndbold
Christina Krogshede Håndbold
Peter Falktoft I Japan
OL 2020 værter på Discovery – Foto: Per Arnesen/Discovery Danmark
Exit mobile version
X