Smørum Golfklub med Marie-Louise Tommerup, Louise Markvardsen og Natacha Husted på holdet blev nr. 6 ved EM for klubhold, der blev spillet på Pravets Golf Club i Bulgarien.

Holdet to bedste af tre slagspilsrunder i hver af de tre runder talte som holdets score, og Smørum sluttede på 6. pladsen i +15.

Hamburger GC fra Tyskland vandt guld for første gang ved damernes EM for klubhold foran RNCGSS Basozabal i Spanien. De to klubber sluttede begge i -12, hvilket var hele 13 slag bedre end de forsvarende mestre fra hollandske UGC De Pan på 3. pladsen i +1.

Hamburger GC fik guldmedaljerne, da deres tre ikke-tællende runder var bedre end RNCGSS Basozabals.

Natacha Husted var bedste dansker individuelt

Individuelt blev Natacha Husted bedste dansker på en 13. plads i +8 foran Louise Markvardsen på en 17. plads i +11 og Marie-Louise Tommerup på en 19. plads i +12.

Esther Henseleit fra Hamburger GC var suverænt bedst i -12 foran to spillere fra RNCGSS Basozaba i -7 og -5.

Esther Henseleit blev nr. 2 ved EM for damer i juni, som blev vundet af den nu desværre afdøde Celia Barquín Arozamena der på tragisk vis blev myrdet i USA, og blev mindet under Ryder Cup.

Smørum vandt sølv i 2016 og guld i 2013

Hillerød Golf Klub blev nr. 6 ved damernes EM for klubhold sidste år, mens Smørum vandt sølv i 2016, hvor Marie-Louise Tommerup og Louise Markvardsen også var på holdet. EM for klubhold er i øvrigt kun for amatører, så professionelle på klubholdene kan ikke deltage.

I 2013 vandt Smørum Golfklub EM for klubhold. Dengang var det med Emily Kristine Pedersen, Nanna Koerstz Madsen og Charlotte Kring Lorentzen på holdet.

EM for klubhold – damer, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.