Sergio Garcia har trukket sig fra Masters, da han er testet positiv for COVID-19. Han har spillet samtlige 84 majors siden 1999, og var den aktive spiller, som har spillet flest i træk.

40-årige Garcia, der vandt Masters 2017, skriver på Twitter, at han begyndte at få ondt i halsen, da han i lørdags kørte hjem fra Houston Open, hvor han missede cuttet.

Han og husturen Angela blev testet søndag morgen, og mens hendes prøve var negativ, så blev Sergio Garcia testet positiv. Han kommer derfor ikke til start i den udsatte Masters, som spilles fra torsdag til søndag på Augusta National.

I sidste uge blev Joaquin Niemann testet positiv for COVID-19, så han har også måttet melde afbud.

Har spillet samtlige 84 majors siden 1999!

Som ung amatør var Sergio Garcia med i The Open 1996 og 1998 inden han som 19-årig blev nr. 39 og bedste amatør i Masters 1999. Derefter blev han professionel, og kom ikke med i US Open 1999 men indtil nu har han spillet samtlige majors siden The Open 1999!

Når Garcia således ikke er med i Masters, er det den første major i 21 år, hvor han ikke deltager. Han har spillet de seneste 84 majors i træk med 23 top-10 placeringer heriblandt sejren i Masters 1999, som er hans hidtil eneste major sejr.

Garcia har vundet 11 PGA Tour turneringer og 16 som har været tællende til Europa Touren.

Sergio Garcia efter sejren i Masters 2017 – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.