Se tribunen på 16. i Phoenix blive bygget på 20 sekunder

Det tager fire måneder at opbygge tribunerne rundt om 16. hul på TPC Scottsdale, der er vært for Waste Management Phoenix Open. I videoen ovenfor er det kortet ned til 20 sekunder.

Videoen ovenfor er fra sidste år, hvor man udvidede antallet siddepladser med 500, så nu er der godt 16.000 sæder omkring det populære par-3 hul. Det er flere end de 15.916 sæder på Wimbledon Centre Court.

Med ståpladser er der plads til omkring 20.000 omkring 16. hul.

De fleste siddepladser er i de såkaldte Skyboxes, hvor man skal have særlige VIP billetter for at få adgang, mens 4.000 sæder kan bruges af alle med almindelige billetter. Eller rettere dem som kommer først, for der er kamp om pladserne.

Hvorfor ikke gøre tribunerne permanente?

Når det tager så lang tid at opsætte og tage ned bagefter, så kan man spørge sig selv, om det ikke var bedre og billigere at lave en permanent løsning.

.
.

Det spurgte Golf Digest arrangørerne om i 2015, for de har selvfølgelig også tænkt tanken.

Hullet spilles fra vest mod øst, så med permanente tribuner vil græsset ikke få lys nok, så det ville være svært at få græsset til at gro. Derudover ville der være en lang række krav til bygningen, hvis den var permanent, for så skulle der formentlig også være permanente toiletter og elevatorer.

Som et almindeligt golfhul på TPC Scottdale ikke noget særligt, hvilket også bemærkes af greenfeegæsterne.

– Det er ret sjovt, for når gæster spiller banen om sommeren uden tribuner siger de “Var det det? Er det virkelig 16. hul?, sagde TPC Scottdale direktøren Brad Williams til Golf Digest.

16. hul på TPC Scottsdale under Waste Management Phoenix Open

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.