Det er svært nok at vælge det rigtige jern og ramme TPC Sawgrass’ berømte ø-green på 17. hul, men nedenfor kan man se Rory McIlroy forsøge sig med alle 13 jern og køller i bag’en.

TPC Sawgrass er vært for Players Championship, som er rykket frem til den 14. – 17. marts fra sin tidligere dato i maj. Videoen er lavet af Players Championship under en nylig træningsrunde. McIlroy siger, at hullet måler 143 yards, men spiller omkring 150 yards svarende til 137 meter, da der er lidt vind.

Se de 13 slag, og hvor mange bolde McIlroy får på greenen – vi vil dog gerne afsløre, at han er ret god med sin 3-wood :-).

Players spilles i marts, da US PGA Championship har fået ny dato

Players Championship blev oprindeligt spillet i marts, men fra 2007 – 2018 var det i maj.

Nu er turneringen, som særligt i USA kaldes den femte major, tilbage i marts måned, da US PGA Championship er flyttet fra august til maj, så de fire majors spilles i april, maj, juni og juli.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.