Se motivations-videoen Bjørn viste til sine spillere inden Ryder Cup

Enhver Ryder Cup kaptajn arbejder hårdt på at motivere sine spillere og caddier. Alle er selvfølgelig opsatte på at gøre det så godt som muligt, men man vil gerne give det ekstra, der måske kan gøre forskellen.

Som Thomas Bjørn der lovede, at han ville få tatoveret vinderscoren, hvis Europa vandt, og i det såkaldte Team Room ser man forskellige videoer.

Man har offentliggjort videoen ovenfor, som blev vist til de europæiske spillere og caddier torsdag aften inden Ryder Cup begyndte fredag. I den flotte og rørende video fortæller de tidligere Ryder Cup spillere og kaptajner Brian Huggett, Sam Torrance og José Maria Olazábal bl.a. om at give alt hvad man har.

Som 81-årige Brian Huggett, der spillede Ryder Cup seks gange i 60’erne og 70’erne inden han var kaptajn i 1977, siger i slutningen af videoen:

– Don’t leave with any regrets

Se en samlet oversigt over alle Ryder Cup artikler på 19hul.dk her.

Ryder Cup, resultat

Kaptajnen Thomas Bjørn efter sejren i Ryder Cup 2018 – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.