Se højdepunkter med Bill Murray på Pebble Beach

Skuespiller og komiker Bill Murray plejer at være populær under AT&T Pebble Beach Pro-Am, da han altid er klar med en kvik bemærkning og en opsigtsvækkende påklædning.

I år er den ellers populære Pro-Am med rige og berømte desværre aflyst pga. COVID-19, så det er kun pro’erne der spiller ugens turnering på PGA Tour.

PGA Tour har samlet en række højdepunkter med Bill Murray fra tidligere udgaver af turneringen, hvor han debuterede i 1992. Det er ikke tant og fjas det hele, da der også er flere gode slag af nu 70-årige Bill Murray.

Murray vandt i 2011 og blev uofficiel vinder i 1996

Bill Murray er tidligere vinder af Pro-Am turneringen, da han vandt i 2011 sammen med pro’en D.A. Points, der også vandt den individuelle turnering.

Tilbage i 1996 blev Bill Murray kåret som uofficiel vinder samen med pro’en Glen Campbell, da turneringen blev aflyst efter to runder pga. dårligt vejr.

.
.

AT&T Pebble Beach Pro-Am med Sebastian Cappelen i feltet sendes direkte på GOLFTV og Eurosport 2. Se sendetiderne på 19hul.dk/tv.

AT&T Pebble Beach Pro-Am, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.