PopulærtDP World TourSe højdepunkter fra Joburg Open

Se højdepunkter fra Joburg Open

Dan Bradbury vandt Joburg Open, der var den ene af ugens to DP World Tour turneringer, som satte gang i 2023 sæsonen. Cameron Smith vandt Fortinet Australian PGA Championship.

I videoen ovenfor er der 11 minutters højdepunkter fra Joburg Open, hvor de tre danskere missede cuttet. Først er der korte højdepunkter fra de første tre runder inden der efter 6:50 minutter fokuseres på finalerunden af sæsonpremieren, der blev arrangeret i samarbejde med den sydafrikanske Sunshine Tour.

Dan Bradbury begyndte ugen uden en kategori på nogen tour i verden, så fra ikke at vide hvor han skulle spille i 2023 har han nu en vinderkategori på DP World Tour. Han var med på Tourskolen, men gik ikke videre fra First Stage.

Dan Bradbury, Sami Välimäki og Christiaan Bezuidenhout kvalificerede sig til The Open 2023 via Joburg Open, der var en del af The Open Qualifying Series.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Spieth, Hovland og Gareth Bale er hovednavnene på Pebble Beach

Det er tid til den traditionsrige AT&T Pebble Beach Pro-Am, hvor PGA Touren har besøg af en lang række kendisser fra sportens og kulturens...

Challenge Tourens 2023 sæson

Der spilles om flere penge end nogensinde før på Challenge Touren, hvor 2023 sæsonen kommer består af mindst 29 turneringer i 18 forskellige lande. Mindst...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk