Se eller gense hele Ryder Cup pressemødet med Harrington

Padraig Harrington blev udnævnt som europæisk Ryder Cup 2020 kaptajn på et pressemøde tirsdag eftermiddag. Se eller gense hele pressemødet ovenfor.

Videoen begynder først efter 8:27, hvor vi derfor starter den – indtil da ser man kun et Ryder Cup logo. Det første halve minut er der dog ingen lyd.

– Jeg har lært meget mere som vicekaptajn end som spiller

Der kom ikke de helt store afsløringer på pressemødet, men man kan høre Harrington fortælle om sine overvejelser inden han offentligt meldte sig som kandidat til posten.

Harrington har spillet Ryder Cup seks gange, men det er som vicekaptajn, han har lært mest om det der venter ham som kaptajn:

– Jeg har lært meget mere som vicekaptajn end som spiller. Der er en stor forskel, for som spiller er handler det om at gøre sine egne ting og præstere, mens man som vicekaptajn ser man meget mere, siger Harrington og fortsætter:

– Det er skræmmende, for man vil gøre det godt og bidrage til Ryder Cup. Thomas Bjørn har overleveret det et godt sted, og gjorde det godt. Jeg har lært af alle de kaptajner jeg har haft med at gøre, og vil forsøge at samle det hele, så jeg forhåbentligt siger det rigtige på de rigtige tidspunkter.

Harrington siger også, at han nok mere er som Bernhard Langer end nogle af de mere følelsesladede kaptajner han har spillet under.

Ryder Cup 2020 spilles på Whistling Straits 

Ryder Cup 2020 spilles i USA på Whistling Straits i Kohler, Wisconsin fra den 25. – 27. september 2020, hvor Harrington vil være fyldt 49 år.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.