Se Brodie Smith mod Matt Wallace i en frisbee og golf udfordring

Frisbee mesteren Brodie Smith dystede mod Made in Denmark 2018 vinderen Matt Wallace under Omega Dubai Desert Classic, som man kan se det i videoen ovenfor.

Det er måske ikke så underholdende som de seneste Europa Tour perler med The Content Committee og Monty’s Pythons, men selvom Matt Wallace ikke er så erfaren med en frisbee, så lærer han det hurtigt.

Der blev både kastet med frisbee og golf. Eftersom Brodie Smith faktisk er en ganske habil golfspiller lignede det en lidt urimelig udfordring, men se selv hvordan det ender.

Flere end 2,1 mio. følger Brodie Smith på YouTube

Brodie Smith er tidligere professionel frisbee spiller i American Ultimate Disc League. Han har flere end 2,1 mio. abonnenter på sin YouTube kanal, hvor han primært viser en masse frisbee tricks, men man kan bl..a også se ham spille en runde golf med Jon Rahm.

Omega Dubai Desert Classic blev vundet af Bryson DeChambeau foran netop Matt Wallace på andenpladsen.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.