Se alle slag i Masters og lav din egen “tv-kanal” med udvalgte spillere

Som sidste år kan man under Masters se alle slag på Masters hjemmeside eller i den gratis App. Det fungerede rigtig godt i 2020.

I 2019 lancerede Masters en smart Track funktion, hvor man på sin computer og i den gratis Masters App kunne følge alle spillere i feltet og samtidig se tv-optagelser af alle slag fra turneringen. Det blev forbedret markant i 2020.

Med My Group kan man lave sin egen tv-kanal

I samarbejde med IBM har Augusta National og Masters videreudviklet Track funktionen til My Group, som man finder under menupunktet Live på masters.com og i den gratis App.

Med My Group kan man udvælge sine favoritspillere, og se alle deres slag som et personligt feed. Det virker overbevisende som et godt supplement til tv-dækningen. Man kan også indstille My Group til løbende at se højdepunkter udover ens egen favoritter, så man på den måde laver sin egen tv-kanal for Masters.

Track funktion fra 2019 findes også i år, og kan ses under menupunktet Track på masters.com eller i App’en.

.
.
Der kan mangle enkelte slag

Det virkede meget overbevisende i 2019, selvom der manglede enkelte slag. Det kunne f.eks. være af tekniske årsager, eller at man ikke kunne fange alle slag inde mellem træerne. Tiden må vise, om det lykkes at optage alle slag i år, men uanset hvad, så virker My Group som en meget spændende tilføjelse til Masters dækningen.

Masters sendes på TV3 Sport og Viaplay.dk, hvilket der kan læses mere om i denne artikel. Som altid kan du se ugens direkte sendetider på www.19hul.dk/tv.

Masters, leaderboard
– alternativ på pgatour.com
Masters, Track (følg alle spillere)
Masters, Live / My Group (se video med alle slag)

Masters My Group – Foto: IBM / PR

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.