I serien med anekdoter fra tidligere Ryder Cups kan man nedenfor se en video med Sergio Garcia og Luke Donald, der fortæller om en Foursome mod Phil Mickelson og David Toms i 2006.

På 17. hul var Luke Donald i tvivl, om han skulle slå sin driver eller 3-wood. Garcia var ikke i tvivl, for selvfølgelig var det en driver da Luke Donald var en BMW.

Europa vandt Ryder Cup 2006 med 18½ – 9½ over USA på K Club i Irland.

Ryder Cup Confidential

Videoen er en del af en ny serie kaldet Ryder Cup Confidential, hvor Ryder Cup Europe har fået Ryder Cup spillere og kaptajner til at fortælle anekdoter fra Ryder Cup.

I den første video fortalte Lee Westwood om Seve Ballesteros under Ryder Cup 1997 og der er også David Howell om Colin Montgomerie i 2006 samt Paul Casey der var tæt på at komme for sent til første tee i 2006.

Tryk på højtaleren i højre hjørne af videoen for at få lyd på videoen.

RCConfidential – Donald & Garcia – Ultimate Driving Machine ?

“Hit the driver, you’re BMW.”
Everyone needs a partner who trusts you as much as Sergio ?
#RCConfidential

Slået op af Ryder Cup Team Europe i Torsdag den 19. marts 2020

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.