PopulærtDP World TourRose og Garcia fører - Kjeldsen er nr. 11

Rose og Garcia fører – Kjeldsen er nr. 11

Søren Kjeldsen rykkede to pladser frem i feltet, så han er nr. 11 inden finalerunden af Masters, hvor Justin Rose og Sergio Garcia deler føringen.

Kjeldsen begyndte 3. runde på 13. pladsen i +1. Han fik en god start med birdies på de to første huller. Efter en bogey på 4. hul og en birdie på 8. hul spillede han for-ni i -2.

På bag-ni fik Kjeldsen desværre ikke udnyttet par-5 hullerne, så efter en bogey på 17. hul endte det med en runde i -1. Det placerer ham på en delt 11. plads i par.

Realistisk set er Kjeldsen for langt tilbage til at spille med om sejren, men han kan opnå endnu en flot top-10 placering på Augusta National, hvor han blev nr. 7 sidste år. Med en top-12 placering kan han også kvalificere sig til Masters næste år.

Der er tæt i toppen

Justin Rose gik dagens bedste runde i -5, så han deler føringen i -6 med Sergio Garcia. Rickie Fowler er alene på 3. pladsen i -5, mens Jordan Spieth, Ryan Moore og Charley Hoffman deler 4. pladsen i -4.

Adam Scott er nr. 7 i -3 og Charl Schwartzel nr. 8 i -3.

Jon Rahm og Rory McIlroy er på den delte 11. plads i par, så med seks slag op til førstepladsen kan McIlroy næppe fuldende sin karriere Grand Slam i år.

Fred Couples er nr. 17 i +1, Phil Mickelson nr. 21 i +2, Jason Day nr. 27 i +3 og Hideki Matsuyama nr. 28 i +4.

Seve ville være fyldt 60 år i dag

37-årige Sergio Garcia har tidligere haft det svært i majors, men kan vinde sin første major søndag, hvor Seve Ballesteros ville være fyldt 60 år. Seve døde af kræft i 2011.

Seve vandt Masters i 1980 og 1983. José María Olazábal har også vundet Masters to gange i 1994 og 1999.

Masters, leaderboard (Masters.com)

Masters, leaderboard (alternativ på pgatour.com)

Track (følg) Kjeldsens runde på masters.com

Sergio Garcia

Kvinder: Penge- og pointranglister, 22. april 2024

Chiara Tamburlini vandt Joburg Ladies Open på LET, hvor Sofie Kibsgaard blev nr. 64. Cecilie Finne-Ipsen missede cuttet. På LPGA spillede man årets første major,...

Scottie Scheffler vandt RBC Heritage – 4 sejre i 5 turneringer

Scottie Scheffler vandt RBC Heritage, og verdensetteren har nu vundet fire af sine seneste fem turneringer! Og det har været i stærke felter mod...