PopulærtPGA TourRory McIlroy forsvarer sin Wells Fargo Championship titel på ny bane

Rory McIlroy forsvarer sin Wells Fargo Championship titel på ny bane

Wells Fargo Championship rykker i år nordpå til TPC Potomac at Avenel Farm, da den normale værtsbane, Quail Hollow senere i år er vært for Presidents Cup. Rory McIlroy er forsvarende mester, og har vundet Wells Fargo tre gange, men om baneskiftet får betydning for hans muligheder for at vinde for fjerde gang, må vi se i løbet af ugen.

Se hele turneringen med danske kommentatorer på discovery+ (samt GOLFTV og Eurosport 2, red.!).

Rory McIlroy har ikke spillet turneringsgolf siden The Masters, hvor han sluttede med søndagens laveste runde i 64 slag. Nu er han tilbage ved Wells Fargo Championship, som en af forhåndsfavoritterne, selvom det ikke er på Quail Hollow, at turneringen spilles i år. Det er anden gang i turneringens historie, at man spiller et andet sted. Første gang var i 2017, hvor Brian Harman vandt, og den rutinerede amerikaner kan meget vel spille en nøglerolle i år.

Rory McIlroy har vundet turneringen tre gange, og vandt sin US Open titel på The Congressional, der ikke ligger langt fra TPC Potomac at Avanel Farm, så nordireren er godt bekendt med banerne i det område.

Da der senest blev spillet PGA Tour på TPC Potomac i 2018 vandt Francesco Molinari en klar sejr ved Quicken Loans National. Molinaris form tyder dog ikke på en gentagelse i år. Hold i stedet øje med profiler som Marc Leishman, Matt Fitzpatrick, Matt Kuchar og Tyrrell Hatton samt Sergio Garcia og Abraham Ancer.

Featured Group sendingen begynder allerede kl. 13.00 torsdag og fredag, så der er mere end 11 timers livegolf fra USA de første dage.

I weekenden sender discovery+ også fra ugens finalerunder ved Ladies European Tour i Madrid. Smilla Sønderby, Linette Holmslykke og Line Toft Hansen er alle med i Spanien sammen med en lang række at de største LET profiler.

Discovery+ sender lørdag og søndag fra 13.00 – 16.00.

Wells Fargo Championship kan følges på discovery+ (samt GOLFTV og Eurosport 2, red.!)

Torsdag den 5.5.: 20.00 – 00.00
Fredag den 6.5.: 20.00 – 00.00
Lørdag den 7.5.: 19.00 – 00.00
Søndag den 8.5.: 19.00 – 00.00

Anders Sigdal og Andreas Hartø kommenterer.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Thomas Bjørn i top-15, da Steve Stricker vandt KitchenAid Senior PGA Championship

Med sin datter som caddie vandt Steve Stricker KitchenAid Senior PGA Championship efter omspil mod Padraig Harrington. 56-årige Strickers 14. PGA Tour Champions sejr...

Harold Varner III og Torque GC vandt LIV Golf DC

Harold Varner III vandt LIV Golf DC, mens Torque GC vandt holdturneringen på Trump National Golf Club Washington DC. I følge LIV Golf deres...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk