Robert Streb vandt RSM Classic for anden gang

Robert Streb vandt The RSM Classic efter omspil mod Kevin Kisner. Det er anden gang han vinder turneringen på Sea Island, da han også vandt i 2014. Se højdepunkter fra finalerunden i videoen ovenfor.

Med runder i -2, -1, +1 og -2 blev Sebastian Cappelen nr. 57 i -4.

Streb blev indhentet af Kisner

Inden finalerunden førte Robert Streb med tre slag, men med en runde i -2 og en samlet score i -19 blev han indhentet af Kevin Kisner, som gik finalerunden i -7. De to skulle i omspil, og det vandt Robert Streb med en birdie på andet omspilshul.

Cameron Tringale blev nr. 3 i -18, mens Bernd Wiesberger og Andrew Landry delte 4. pladsen i -17. Harris English, Camilo Villegas, Kyle Stanley og Zach Johnson delte 6. pladsen i -16.

Jason Day blev nr. 12 i -14, Tyrrell Hatton og Henrik Stenson nr. 23 i -11, Matt Wallace, Tommy Fleetwood og Webb Simpson nr. 37 i -9, Ian Poulter og Shane Lowry nr. 50 i -6 og Rafa Cabrera Bello nr. 54 i -5.

Justin Rose, Sungjae Im, Matthew Fitzpatrick og Lee Westwood missede cuttet.

Anden PGA Tour sejr – den første var i 2014

Det var 33-årige Robert Strebs anden sejr på PGA Tour, og begge har været i samme turnering.

Den første vandt han for mere end seks år siden i McGladrey Classic 2014, og det er samme turnering som siden 2015 har heddet RSM Classic. I øvrigt med Kevin Kisner som vinder i 2015.

Robert Streb har også vundet to gange på Korn Ferry Tour og senest Nationwide Children’s Hospital Championship 2018, som var en del af Web.com Tour Finals-

The RSM Classic, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.