Rasmus Højgaard er færdig med anden runde af US Open på Winged Foot i New York, hvor han ikke kommer med i weekendens finalerunder.

Det er kun top-60 og lige der klarer cuttet, så som nr. 132 i +7 i første runde ville det kræve en meget lav runde at klare cuttet.

19-årige Rasmus Højgaard begyndte på 10. hul, og lavede bogeys på 11., 14. og 15. hul efterfulgt af fem bogeys i træk fra 17. hul. Dagens første og eneste birdie lavede han på banens 9. hul, som var hans sidste på dagen, så det endte med endnu en runde i +7.

I anden runde ramte han blot 3 af 14 fairways, 8 af 18 greens in regulation, mens han brugte 34 putts.

I skrivende stund er der forsat en del spillere på banen, men i samlet +14 er Rasmus Højgaard pt. nr. 130 og otte slag fra cutgrænsen.

US Open sendes direkte på V Sport Golf og Viaplay.dk samt på 3+ i weekenden. Som altid kan ugens sendetider også ses på www.19hul.dk/tv.

US Open, leaderboard
– alternativ på pgatour.com

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.