Rasmus Højgaard spiller endnu engang med om sejren på Europa Touren, da han er på en delt andenplads inden finalerunden af Hero Open. Joachim B Hansen kan også nå at vinde, men det kræver en lav runde.

Sam Horsfield – Foto: golfsupport.nl

Efter en bogeyfri runde i -6 deler Rasmus Højgaard andenpladsen i -13 med Oliver Farr og Mikko Korhonen. De er ét slag efter Sam Horsfield i -14, som spiller i førerbolden søndag sammen med Rasmus Højgaard. De to begynder kl. 13:35 dansk tid.

I sidste uge blev Rasmus Højgaard nr. 2 i Betfred British Masters, hvilket var hans første turnering efter den lange COVID-19 pause. I december vandt han AfrAsia Bank Mauritius Open.

Sam Horsfield var godt på vej til at stikke af fra feltet, da han var -5 for runden efter for-ni kom til -18 for turneringen, men så gik han +4 på bag-ni.

Joachim B Hansen er tre slag fra førstepladsen

Sebastian Garcia Rodriguez og Chris Paisley deler 5. pladsen i -12, mens Joachim B Hansen er på delt 7. plads i -11 sammen med bl.a. Alexander Björk, Thomas Detry, Antoine Rozner, Richard Bland, Matthieu Pavon og Benjamin Hebert.

Joachim B Hansen gik tredje runde i -6 efter en eagle, syv birdies og tre bogeys.

Benjamin Poke er nr. 46 i -5 efter en runde i -3, mens Thomas Bjørn er nr. 49 i -4 efter -2 i tredje runde. Søren Kjeldsen er nr. 66 i -1, da han var rundt i +2.

Nicolai Højgaard, Thorbjørn Olesen i sit comeback efter et års fravær og Jeff Winther missede cuttet.

V Sport Golf og Viaplay.dk sender finalerunden direkte søndag eftermiddag. Se ugens sendetider på 19hul.dk/tv.

Hero Open, leaderboard

Joachim B Hansen – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.