Danish Golf ChampionshipRafa Cabrera Bello overvejer at spille Made in Denmark

Rafa Cabrera Bello overvejer at spille Made in Denmark

Rafa Cabrera Bello overvejer at deltage i næste uges Made in Denmark for at øge sine muligheder for en plads på Ryder Cup holdet. Det afhænger dog af hans resultat i denne uges The Northern Trust på PGA Tour.

Op til turneringen sagde Rafa Cabrera Bello til flere medier heriblandt afp.com, at han har ringet til kaptajnen Thomas Bjørn, og talt med ham om det:

– Jeg ringede til Thomas mandag morgen, da jeg søgte det bedste råd fra ham omkring mine turneringer de kommende to uger, og hvad der vil være bedst for, at jeg kan kvalificere mig til holdet, sagde Cabrera-Bello og fortsatte:

– Da Northern Trust er den sidste tællende turnering i USA, delte jeg mine tanker med ham, og han var meget forstående. Det afhænger af, hvor godt jeg spiller i denne uge, så på nuværende tidspunkt kan jeg ikke sige, om jeg tager til Danmark i næste uge.

Cabrera Bello er nr. 29 på verdensranglisten i denne uge, mens han er nr. 56 på FedExCup ranglisten.

Cabrera Bello er lige efter Thorbjørn på World Points List

Ryder Cup ranglistens World Points List er Rafa Cabrera Bello nr. 9 og således lige efter Thorbjørn Olesen på den sidste adgangsgivende plads.

Ian Poulter på ranglistens 10. plads og Paul Casey på 11. pladsen er også med i The Northern Trust, hvor de således har muligheden for at overhale Thorbjørn, som ikke spiller i denne uge.

34-årige Rafa Cabrera Bello var på Ryder Cup 2016 holdet, hvor han var ubesejret i sine tre matcher. Han vandt en fourball og delte en foursome med Sergio Garcia, mens han vandt sin single mod Jimmy Walker.

Er ikke tilmeldt Made in Denmark, men kan få en invitation

Rafa Cabrera Bello er ikke tilmeldt Made in Denmark, men i skrivende stund er der fortsat tre invitationer ledige under kategori 5a til professionelle, så man kan sikkert finde en plads til ham.

Made in Denmark, deltagerlisten på Europa Tourens hjemmeside

The Northern Trust sendes på C More Golf

The Northern Trust sendes direkte på C More Golf fra torsdag til søndag. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

The Northern Trust, leaderboard

Rafa Cabrera Bello under Ryder Cup 2016 – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Pilgrimsrejse i Skotland (2)

Rembrandt viste i 1600-tallet, hvordan der blev spillet ”ringbold” på landjorden og ”kolf” på de tilfrosne nederlandske søer. Men golfens pilgrimme tager nu ikke...

Kampen om toppen og om cuttet – Inside The Open, fredag

I Inside The Open kommer man lidt med bag kulissen og ser billeder, der ikke normalt bliver vist på tv Stemningsfulde videoer uden kommentatorer, så...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk