Den landsdækkende golfturnering, Race to Thailand – presented by GolfersGlobe rykker nu indendørs og vil hen over vinteren blive spillet i flere af landets største indoor centre.

Turneringen, der har fået navnet; Race to Thailand Indoor Winter Series, bliver spillet fra januar til april i Esbjerg, Aarhus og København.

Race to Thailand Indoor Winter Series kommer til at virke som opvarmningsturnering til sommerens Race to Thailand – presented by GolfersGlobe, og to hold fra hvert finalested vinder en plads i sommerens RTT-turnering.

Den landsdækkende turnering Race to Thailand – presented by GolfersGlobe er hver sommer siden 2019 blevet afviklet rundt om i landet på 14 forskellige baner, hvor næsten 2.000 golfspillere har deltaget.

Bag turneringen står Søren Barnak, der her forklarer baggrunden for, at turneringen nu rykker ind i landets indoor centre.

.
.

– Der har mellem GolfersGlobe og det thailandske turistkontor været en løbende dialog om mulighederne for at gøre Race to Thailand til både et sommer- og vinterevent. Ved at rykke indendørs styrker vi nu intentionen om at markedsføre Thailand som en fantastisk golfdestination og gøre dette gennem afholdelsen af golfturneringer i Danmark, forklarer Søren Barnak.

Da ideen opstod om at rykke indendørs i de varme lokaler, og med mulighed for at spille simulatorgolf, viste det sig, at der også fra indoor centrene’s side var en efterspørgsel efter at afholde turneringer.

Et af de steder, hvor turneringen vil blive spillet, er i Birdieclub i Esbjerg, og her kender man udmærket til Race to Thailand.

– Vi kendte i forvejen til Race to Thailand fra de gange, hvor turneringen har været spillet i Blåvandshuk, og Søren Barnak formår altid at afvikle nogle super professionelle arrangementer. Så da vi blev kontaktet, var vi ikke i tvivl om, at vi gerne ville lægge faciliteter til sådan en turnering, lyder det fra Michael Smedegaard, der er indehaver af Birdieclub i Esbjerg.

Søren Barnak fortæller, at målet for den kommende vinter er at tiltrække 300-400 golfspillere på landsplan. Indendørsgolfen er i disse år inde i en rivende udvikling, og det er på sigt tanken, at få endnu flere indoor centre med i folden, så Race to Thailand Indoor Winter Series kan blive afviklet over hele landet.

– Vores motivation er selvfølgelig, at nogle af de mange deltagere får smag for at spille med i Race to Thailand og derfor også vælger at stille op i vores udendørs turnering, som hidtil har været en meget populær turnering, lyder det fra Søren Barnak.

Mere information om Race to Thailand Indoor Winter Series kan findes på golfersglobe.com her.

Eagle Club – Foto: PR

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.