European Challenge Tour spilleren Martin Ovesen fra Kolding er den 1. januar tiltrådt som direktør for Royal Oak Golf A/S, som er selskabet bag den anerkendte golfbane i Jels. Samtidig overtager brødrene Jesper og Jens Arkil aktiemajoriteten i selskabet som led i et glidende generationsskifte i ejerkredsen.

Martin Ovesen er nok bedst kendt som en dygtig og vellidt spiller på den europæiske Challenge Tour, men nu tager den 29-årige koldinggenser et nyt karriereskridt og tiltræder som direktør for det traditionsrige golfanlæg. Planen er så, at stedet over de kommende år skal udvikles med nye tilbud og muligheder til både medlemmer og gæster.

Golfen er stadig i centrum

– Jeg glæder mig utrolig meget til den udfordring. Det siger sig selv, at golfen altid vil være en central del at mit liv, og jeg vil rigtig gerne bruge min viden om sporten og de mennesker, som nyder at være en del af den, til at skabe noget unikt. Jeg kan ikke forestille mig et bedre sted til det end her på Royal Oak, udtaler Martin Ovesen, som dog afviser at golfkøllerne nu skal
samle støv på hylden derhjemme.

– Det er en del af mit arbejde, at jeg kan holde et højt niveau, så jeg fortsat kan deltage i udvalgte turneringer og samtidig give medlemmer og gæster på Royal Oak unikke golfoplevelser. Så jeg skal stadig kunne ramme bolden, griner han.

Mange opgaver venter forude

Beslutningen om at bringe nye kræfter ind i ledelsen er taget fordi ejerne bag Royal Oak har et ønske om at videreudvikle stedet. Der pågår i øjeblikket dialog med Vejen Kommune om et projekt – indtil videre på skitseniveau – om at udvide klubben med nye og moderne faciliteter, samt etablere overnatningsmuligheder på stedet i form af hytter, som kan drives pa hotellignende vilkår.

.
.

– Vi arbejder i øjeblikket både med klubfaciliteter, overnatning, modernisering, baneudvikling og nye tilbud til medlemmer, gæster og erhvervsliv i tær samarbejde med ejerne, så vi kommer bestemt ikke til at kede os, siger Martin Ovesen.

Generationsskifte i ejerkredsen

Fra den 1. januar 2021 har brødrene Jesper og Jens Arkil overtaget aktiemajoriteten fra Vision Properties, hvor Jørgen Schou – søn af banens grundlægger, Andreas Schou, er medejer. Schou-familien vil fortsat være en del af ejerkredsen sammen med de to brødre. Overtagelsen sker som et led i et glidende generationsskifte, hvor fokus er den langsigtede udvikling af det traditionsrige golfalæg, med respekt for den kvalitet, som stedet er blevet kendt for.

www.royaloak.dk

Royal Oak klubhus – Foto: PR

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.