Mens der spilles en WGC turnering i Tennessee, er resten af PGA TOUR taget til Californien for at spille Barracuda Championship, som afvikles i det underholdende format modificeret stableford.

Hele turneringen kan ses på GOLFTV og Eurosport 2 med danske kommentatorer.

På grund af tidsforskellen til Californien sendes der først fra turneringen fra klokken 01 hver nat, men som seer hos GOLFTV kan man vælge at streame, når det passer én, så golf til morgenkaffen er også en mulighed i denne uge.

Det skal nok blive en underholdende og spændende turnering i Californien. Barracuda Championship spilles som modificeret stableford, hvor birdies og eagles belønnes med pluspoint, mens bogeys eller værre giver minuspoint. Dog er plusserne mere værd, så pointsystemet belønner aggressive spillere med mange birdies, fremfor spillere der har mange pars på scorekortet.

Sebastian Cappelen er eneste dansker på startlisten i, hvad der for ham er sæsonens næstsidste turnering. Sæsonen kan selvfølgelig forlænges med FedEx Cup slutspillet, men det kræver et topresultat af fynboen, hvis han skal rykke op i top 125 på FedEx Cup ranglisten.

Will Gordon er også på jagt efter et godt resultat. Den 23-årige amerikaner er tæt på at sikre sig et fuldt PGA TOUR kort via den såkaldte Non-Member earnings liste, og et topresultat i denne uge vil sikre ham fuld adgang til PGA TOUR fra den kommende sæson.

Barracuda Championship har også et par tidligere europæiske Ryder Cup helte til start. Både Alex Norén og Martin Kaymer er med i Californien. Det er i øvrigt Kaymers første start på PGA TOUR i denne sæson.

GOLFTV sender også fra PGA TOUR Champions i denne uge, og her er der flere spændende spiller, der debuterer i de ”voksnes” rækker. Jim Furyk, Mike Weir og KJ Choi fyldte alle 50 i maj, og de tre spiller nu for første gang med blandt jævnaldrende. Desuden er Robert Karlsson, Bernhard Langer og Colin Montgomerie med i feltet.

GOLFTTV sender fra The Ally Challenge fredag fra 17.30-19.30, lørdag fra 20.00 – 22.30 og søndag fra 21.00 – 23.00.

Lige nu tilbydes golffans 7 gratis dages adgang på GOLF.TV

Barracuda Championship kan følges på GOLFTV:
  • Fredag den 31.7.: 01.00 – 03.30
  • Lørdag den 1.8.: 01.00 – 03.30
  • Søndag den 2.8.: 01.00 – 04.00 (Kun på GOLFTV)
  • Mandag den 3.8.: 01.00 – 04.00 (Kun på GOLFTV)

Anders Sigdal og Andreas Hartø kommenterer.

GOLFTV viser mere end 2.000 timers live golf hvert år – inklusive THE PLAYERS Championship, the FedExCup Playoffs og the Presidents Cup – og et stort udbud af premium on-demand videoer, med sportens største stjerner.

Kort om Discovery Networks Danmark

Discovery Networks Danmark er den danske medievirksomhed bag blandt andet Kanal 5, 6’eren, Eurosport- og Discovery-kanalerne samt streamingtjenesterne Eurosport Player og Dplay. Discoverys 12 tv-kanaler har en samlet kommerciel seerandel på godt 20 pct., hvilket gør Discovery til den tredjestørste kommercielle tv-gruppe i Danmark. På tværs af Discoverys platforme får brugerne en stærk kombination af seriøst underholdende programmer, nærværende reportager og førsteklasses sport som bl.a. fodboldlandsholdets kampe, Superligaen og Premier League. Discovery Networks Danmark har en dansk ledelse og er ejet af Discovery, Inc.. Besøg vores hjemmeside for flere nyheder om Discovery.

Kort om GOLFTV

GOLFTV er den første destination, som forener alle golffans over hele verden. Hjertet af GOLFTV er live og on-demand streaming, som viser alle øjeblikke af PGA TOUR med verdens bedst spillere. Gennem innovation og teknologi tilbyder GOLFTV en ny måde at se, spille og engagere sig i spillet hver dag. GOLFTV er en del af Discovery. Besøg GOLF.TV og følg @GOLFTV på Twitter og på Facebook for at få de seneste nyheder.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.