ECCO TourPeter Launer Bæk er ny mand i front

Peter Launer Bæk er ny mand i front

Det er ikke ofte, at en professionel golfturnering bliver ført færre slag under par efter anden runde end første. Det er ikke desto mindre tilfældet ved UNICEF Championship, hvor Peter Launer Bæk er ny mand i front.

Sand/sky banen på Lubker Golf Resort er normalt svær, meget svær, og i dag var ingen undtagelse. For selvom solen stod højt over Djursland, så drillede vinden og det svære bane-layout rigtig mange spillere. Undtagelsen hedder Peter Launer Bæk, der med en eagle og seks birdies på dagens runde, kunne skrive under på en score i 69 slag (-3). En runde der foruden en masse fugle også bød på en dobbeltbogey og tre bogeys, hvilket altså vidner om sværhedsgraden af banen. Sammenlagt er Peter Launer Bæk -3 for turneringen og et enkelt slag i front inden finalerunden.

På andenpladsen finder vi blandt andre Tobias Horup Andersen, der kunne sove på en føring efter gårsdagens runde i 66 slag. Det kunne den unge midtjyde ikke helt kapitulerer på i dag, hvor det blev til en runde i 76 slag (+4). Det er dog nok til, at han holder sig med i kampen om sejren og blot et slag fra manden i front. Andenpladsen deler Horup med  Björn Åkesson og Per Längfors, der henholdsvis gik banen i 73 (+1) og 71 (-1) slag.

Lidt længere nede på leaderboardet finder vi sidste års vinder af turneringen, Christian Jacobsen. Han var blandt de få, der gik banen i under 70 slag på dagens runde. Med en eagle, tre birdies og et par bogeys kunne korsør-spilleren takke af for i dag med en runde i 69 slag (-3).

Cuttet ved dette års udgave af UNICEF Championship blev +6.

Præcis som sidste år er UNICEF særligt i fokus denne uge. ECCO Tour støtter gennem hele sæsonen UNICEFs arbejde for verdens børn, og der er ved denne uges pro-ams samlet mere end 20.000 kroner ind til organisationen

Leaderboard, rangliste og tee times kan findes her.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Justin Rose fik Nicklaus-Jacklin Award 2023

Det blev Justin Rose, som efter Ryder Cup 2023 fik tildelt Nicklaus-Jacklin Award presented by Aon. En hæder der gives til en spiller der...

Hae Ran Ryu vandt Walmart NW Arkansas Championship

Rookien Hae Ran Ryu vandt Walmart NW Arkansas Championship Presented by P&G. Efter første runde var Nicole Broch Estrup på en delt 2. plads i...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk