Som følge af COVID-19 restriktioner i Frankrig er Open de France hosted by Grégory Havret blevet udsat på ubestemt tid.

Den 104. udgave af den franske Europa Tour turnering skulle være spillet fra den 6. – 9. maj på Ryder Cup 2018 banen Le Golf National, men nu vil man forsøge at gennemføre turneringen senere på året.

Da Europa Tour kalenderen blev offentliggjort for 2021 var Open de France noget skuffende ikke på programmet. Det lykkedes dog at tilføje den senere med den tredobbelte Europa Tour vinder Grégory Havret som vært.

Open de France blev spillet første gang i 1906 og er det ældste åbne nationale mesterskab på kontinentet. Kun under de to verdenskrige og under COVID-19 i 2020 er Open de France ikke blevet spillet.

Nicolas Colsaerts vandt den seneste udgave i 2019 foran Joachim B Hansen på 2. pladsen.

.
.
Håber at tilføje en anden turnering

Europa Touren arbejder på at arrangere en anden turnering fra den 6. – 9. maj. På samme måde som da man tilføjede Austrian Golf Open efter Portugal Masters blev udsat på ubestemt tid.

Trofæet i Open de France 2016 – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.