Omega har forlænget deres titelsponsorat for European Masters frem til 2027. Omega, der er ét af verdens mest kendte urmærker, har været titelsponsor for turneringen på Crans-sur-Sierre Golf Club i Schweiz siden 2001.

Omega European Masters, der spilles i denne uge, blev aflyst i 2020 pga. COVID-19, så Sebastian Söderberg vandt den seneste udgave i 2019 efter omspil mod bl.a. Rory McIlroy.

Matthew Fitzpatrick vandt i 2018 efter omspil mod Lucas Bjerregaard. Thomas Bjørn vandt turneringen i 2011, og siden da er seks ud af syv udgaver blevet vundet efter omspil.

Blev spillet første gang i 1905

Omega European Masters er en fortsættelse af den oprindelige Swiss Open, som blev spillet første gang i 1905. Siden 1939 er turneringen blevet spillet på Crans-sur-Sierre med Canon som titelsponsor fra 1991 – 2000.

Turneringen har været på turneringskalenderen siden Europa Touren blev grundlagt i 1972.

.
.

V Sport Golf og Viaplay sender direkte. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Omega European Masters, leaderboard

Thomas Bjørn efter sejren i Omega European Masters 2011 – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.