AnbefaletNyt samarbejde så Japan Golf Tour giver adgang DP World Tour

Nyt samarbejde så Japan Golf Tour giver adgang DP World Tour

I et udvidet strategisk samarbejde mellem DP World Tour og PGA Tour får top-10 på DP World Tour i 2023 et PGA Tour kort. Nu bliver Japan Golf Tour Organization (JGTO) en del af samarbejdet, så top-3 på JGTO Order of Merit får et kort til DP World Tour.

Der skabes således en global forbindelse fra Japan Golf Tour til PGA Tour, og der bliver lettere adgang til Tourskolen på DP World Tour. Man vil også øge samarbejder mellem JGTO, DP World Tour og PGA Tour på andre områder herunder strategisk og kommercielt.

I 2023 er der en fælles DP World Tour og JGTO turnering i Japan, da ISPS HANDA – CHAMPIONSHIP spilles fra den 20. – 23. april . Turneringen var planlagt til 2022, men blev aflyst pga. COVID-19 restriktioner.

Med samarbejdet vil de tre tours utvivlsomt forsøge at styrke sig mod LIV Golf, der næste år får turneringer over hele verden og samarbejder med Asian Tour og Mena Tour.

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Spieth, Hovland og Gareth Bale er hovednavnene på Pebble Beach

Det er tid til den traditionsrige AT&T Pebble Beach Pro-Am, hvor PGA Touren har besøg af en lang række kendisser fra sportens og kulturens...

Challenge Tourens 2023 sæson

Der spilles om flere penge end nogensinde før på Challenge Touren, hvor 2023 sæsonen kommer består af mindst 29 turneringer i 18 forskellige lande. Mindst...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk