- ANNONCE -
Hjem Populært European Tour Ny turnering – Europa Touren spiller tre i træk på De Kanariske...

Ny turnering – Europa Touren spiller tre i træk på De Kanariske Øer

Golf Costa Adeje - Foto: Raico Rosenberg

Der kommer tre Europa Tour turneringer i træk på De Kanariske Øer, da Europa Touren har tilføjet endnu en turnering på Tenerife som erstatning for den Open de France, der er udsat på ubestemt tid.

Fra den 22. april spilles Gran Canaria Lopesan Open på Meloneras Golf, Gran Canaria, med Rafa Cabrera Bello som vært efterfulgt af Tenerife Open fra den 29. april på Golf Costa Adeje, Tenerife.

Den nye turnering, Tenerife Championship fra den 6. maj, skal også spilles på Golf Costa Adeje, som således bliver vært for to turneringer i træk. En bane der var vært for for Canarias Open de España 2003, som blev vundet af Kenneth Ferrie.

Alle tre turneringer på De Kanariske Øer har en præmiesum på 1,5 mio. €.

Europa Touren har ikke spillet på Tenerife siden Abama Open de Canarias 2005, der blev vundet af John Bickerton.

Fem turneringer i Spanien

Til oktober spilles Open de España på Club de Campo Villa de Madrid fra den 7. oktober efterfulgt af Estrella Damm N.A. Andalucía Masters på Valderrama fra den 14. oktober, så det er planen at Spanien er vært for fem Europa Tour turneringer i år.

Spanien er , bortset fra tre WGC turneringer og tre majors i USA, således det land som er vært for suverænt flest turneringer.

Exit mobile version
X