Ny landsdækkende golfturnering vil hen over sommeren blive spillet i 10 danske golfklubber. Den samlede præmiesum bliver på over 100.000 kr.

Race to Thailand – presented by GolfersGlobe er navnet på en ny landsdækkende golfturnering, som hen over sommeren vil blive spillet i 10 danske golfklubber. Blandt værtsklubberne finder man Simon’s Golf Club, Skjoldenæsholm Golf, Ledreborg Palace Golf, Sct. Knuds, Stensballegaard Golf, Blåvandshuk samt Lübker.

Turneringen spilles som en parturnering, og vinderholdet sendes i november 2019 til Thailand for at forsvare de danske farver i en direkte duel mod et vinderhold fra Sverige.

Rejsen er betalt

Flyrejsen er sponsoreret af Thai Airways og under opholdet sørges der for indkvarteringen af de to vindere på det 5-stjernede Centara Grand Phratamnak Pattaya.

Finalen mod det svenske par spilles over tre runder i Siam Country Club, der er et af Thailands bedste golfresorts med hele fire 18-hullers baner.

– Vinderparret får en oplevelse for livet. Det er der slet ingen tvivl om. At flyve med Thai Airways til Bangkok og blive transporteret videre til det 5-stjernede Centara Grand Phratamnak Pattaya er ikke noget man prøver hver dag. Og så skal deltagerne spille tre runder golf i Siam Country Club, hvor også verdens bedste kvindelige golfspillere på LPGA Tour hvert år spiller en turnering, fortæller Søren Barnak, der står som arrangør af turneringen.

Siam Country Club, Pattaya Old Course, er vært for LPGA turneringen Honda LPGA Classic – Foto: PR

Det er dog ikke kun det de to heldige vindere, der har noget at se frem til.

Fra hver af de indledende runder kvalificerer tre hold sig til landsfinalen i Danmark. Her venter der de 27 hold en stor golfoplevelse på Trent Jones banen i Skjoldenæsholm med efterfølgende frokost og præmieoverrækkelse.

Masser af flotte præmier

Race to Thailand afvikles af GolfersGlobe i samarbejde med Det Thailandske Turistkontor, Thai Airways, Golf Experten og Bravo Tours. Arrangørerne forventer at mellem 700-1000 golfspillere kommer til at kæmpe om finalepladsen i Thailand.

Til de 10 turneringer vil der være præmier for over 100.000 kr. Blandt andet kan deltagerne vinde lækkert golfudstyr fra Golf Experten, whisky fra Loch Lomond, masser af gavekort samt green fees til alle deltagerklubberne.

Samtidig vil der til de enkelte spillerunder i flere klubber være enten whisky- eller vinsmagning som en del af dagens golfoplevelse.

Bravo Tours har i samarbejde med Thai Airways sammensat en eksklusiv golfpakke, så deltagerne, der ikke kvalificerer sig til finalen i Thailand alligevel får mulighed for at komme med på turen.

Søren Barnak fortæller, at et af formålene med afviklingen af ’Race to Thailand’ er at promovere Thailand som golfdestination.

– Thailand er et vidunderligt rejseland ikke mindst i vinterhalvåret, hvor danske golfspillere kan blive forkælet med godt vejr. Derfor er Race to Thailand også en oplagt mulighed for os til at promovere golf i Thailand. Vi håber på, at mange flere danske golfspillere vil få øjnene op for de fantastiske muligheder der er for at tage på en golfferie i ’Amazing Thailand’, lyder det fra Søren Barnak.

Golfbaner i verdensklasse

Siam Country Club, der ligger i et smukt naturområde 15 km øst for Pattaya, er et af Thailands mest berømte golfanlæg.

Siden åbningen i 1971 af Old Course har golfspillere valfartet hertil for at spille golf på verdensklassebaner.

I dag består Siam Country Club af tre golfbaner, Old Course, Plantation Course og Waterside Course,

Ny bane åbner i 2019

Og som om at tre golfbaner med i alt 63 huller ikke skulle være nok, så er færdiggørelsen af endnu en bane nu så langt, at Siam Motors, der står af Siam Country Club, oplyser, at Siam Country Club New Course vil åbne i løbet af efteråret 2019.

Ejerne oplyser, at anlæggelsen af den nye golfbane løber op i 140 mio. danske kroner og at der i forbindelse med banen også opføres et nyt stort og flot klubhus.

Siam Country Club forventer, at den nye bane, allerede det første år, vil kunne tiltrække op til 40.000 green fee gæster, og at de fire baner totalt set vil have 200.000 besøgende golfspillere i 2020.

Når Siam Country Club New Course står klar og et nyt hotel er åbnet har Siam Motors investeret mere end 1,5 mia. danske kroner i resortet siden åbningen af Old Course i 1971.

Ønsker man at deltage i en af sommerens turneringer, så kan man læse mere og tilmelde sig på golfersglobe.com/race-to-thailand

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.