PGA Tour har offentliggjort planerne for deres tre internationale udviklingstours i 2021, og der bliver desværre ingen turneringer på PGA Tour China i 2021.

COVID-19 pandemien er fortsat problemet, og med de udfordringer og restriktioner har PGA Tour opgivet at arrangere PGA Tour China turneringer i 2021. I 2020 nåede man kun at spille den første af tre Tourskole turneringer, inden hele sæsonen blev aflyst.

PGA Tour China chefen Greg Carlson siger, at man fortsat er engageret i regionen, og at man vil gøre alt man kan for at give spille-muligheder for spillere i Asien og Stillehavsområdet.

Man forsøger at skabe andre muligheder for spillerne i 2021, og vil bruge pausen til at evaluere, hvad man muligvis kan gøre i 2022. Man lover således ikke, at man vil genoptage PGA Tour China i 2022.

Indtil videre er der kun Tourskole på PGA Tour Canada

Den canadiske Mackenzie Tour – PGA Tour Canada aflyste også hele 2020 sæsonen, men vender forhåbentligt tilbage i 2021.

.
.

I første omgang har man offentliggjort seks Tourskole turneringer i USA og én i Canada fra februar til maj. Der er fortsat rejserestriktioner mellem USA og Canada, men man håber som tidligere år at kunne spille sæsonen fra slutningen af maj til midten af september.

I 2020 blev der spillet tre Tourskole turneringer inden sæsonen blev aflyst. Spillere der kvalificerede sig i 2020 vil få overført deres kategori til 2021.

PGA Tour Latinoamérica sæsonen er i gang

PGA Tour Latinoamérica er i gang med en 2020-21 sæson. I marts 2020 spillede man en enkelt turnering inden sæsonen blev afbrudt af COVID-19.

I december blev der spillet to turneringer, og der er også offentliggjort turneringer i marts og maj .

Internationale tours der giver adgang til Korn Ferry Tour

PGA Tour begyndte deres internationale tours i 2012 med PGA TOUR Latinoamérica, som primært består af turneringer i Sydamerika. Mackenzie Tour i Canada kom til i 2013, mens PGA Tour China begyndte i 2014.

Alle tre tours er en adgangsvej til Korn Ferry Tour og derfra til PGA Tour. Der er flere spillere fra de forskellige tours, som har vundet på Korn Ferry Tour og PGA Tour.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.