Både Lucas Bjerregaard og Sebastian Cappelen spiller for første gang i 2020 i denne uge. Ugens turnering er The American Express i Californien. American Express er ny titelsponsor for den traditionsrige turnering, der afvikles på tre baner i et velkendt Pro-Am format. I år er Phil Mickelson desuden trådt til som vært.

Hele turneringen kan ses på GOLFTV og Eurosport 2 med danske kommentatorer.

Danmark har i denne sæson to medlemmer af PGA TOUR, og i denne uge spiller de begge to med i The American Express. For Lucas Bjerregaard bliver det hans tredje start i denne sæson, efter han spillede to PGA TOUR turneringer tilbage i oktober måned. Sebastian Cappelen valgte også at springe sidste uges Sony Open over, og han er nu klar til at jagte værdifulde FedEx Cup-point i sin første sæson på PGA TOUR.

Cappelen spillede syv turneringer i efteråret med en 35. plads på Bermuda som sit bedste resultat. Han klarede cuttet i fem af de syv starter, men mangler et par topplaceringer, hvis han for alvor skal rykke frem på FedEx Cup-ranglisten.

Danskerne kommer i fint selskab på de tre baner i La Quinta-området ved Palm Springs. Phil Mickelson, der i mange år har været ambassadør for turneringen, er nu vært, og hans velgørenhedsorganisation er medarrangør. Udover Mickelson spiller Rickie Fowler med for første gang siden 2014, Francesco Molinari er til start for første gang i år, og det samme er Tony Finau.

Sidste år vandt Adam Long efter en fantastisk afslutning, og han sikrede sig sin første PGA TOUR-sejr for næsen af Phil Mickelson og Adam Hadwin. Long er selvfølgelig klar til sit titelforsvar, ligesom Matthew Wolff, Paul Casey, Alex Noren og Sungjae Im er blandt de mange profiler til start i denne uge.

Lige nu tilbydes golffans 7 gratis dages adgang på GOLF.TV

The American Express kan følges på GOLFTV og Eurosport 2

  • Torsdag den 16.1.: 21.00 – 01.00 (Featured Group dækning fra 17.30)
  • Fredag den 17.1.: 21.00 – 01.00 (Featured Group dækning fra 17.30)
  • Lørdag den 18.1.: 21.00 – 01.00 (Kun på GOLFTV)
  • Søndag den 19.1.: 21.00 – 01.00 (Kun på GOLFTV)

Jesper Knudsen og Mark Haastrup kommenterer

Sæsonpremiere på PGA TOUR Champions

Denne uge byder også på årets første turnering på PGA TOUR Champions, og som det var tilfældet på PGA TOUR, så indleder ”de gamle” stjerner også deres år på Hawaii. GOLFTV sender fra alle fire runder fra 01.00 – 04.00 fra natten til fredag frem til natten til mandag.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.