Victor Theandersson vandt Landeryd Masters, hvor Niklas Nørgaard Møller blev bedste dansker på en delt 4. plads.

Inden finalerunden delte Niklas Nørgaard Møller og Gabriel Axel førstepladsen i -12, så endnu engang spillede Niklas Nørgaard Møller med om sejren på Swedish Golf Tour, hvor han bl.a. har haft fire andenpladser og en 3. plads i år.

Det blev dog desværre heller ikke til en sejr denne gang, for efter en runde i -2 sluttede Niklas Nørgaard Møller på en 4. plads i -14 sammen med Albin Tidén.

Victor Theandersson, Linus Lilliedahl og Gabriel Axel var ét slag bedre, da de sluttede i -15 inden Victor Theandersson vandt efter omspil. Theandersson var dagens bedste med en runde i -9 efter bl.a. en hole-in-one på 7. hul.

Amatøren Victor H Sidal Svendsen blev nr. 13 i -10, Andreas Lunding nr. 33 i -4, Nicolai B Kristensen nr. 36 i -3 og Keen Bernberg nr. 54 i +2. De øvrige danskere missede cuttet.

Landeryd Masters, resultat

Victor Theandersson efter sejren i Landeryd Masters 2019 – Foto: Swedish Golf Tour

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.