PopulærtPGA TourNicolai Højgaard er med blandt stjernerne ved The Memorial

Nicolai Højgaard er med blandt stjernerne ved The Memorial

Nicolai Højgaard er tilbage i USA, og har fået en invitation til Jack Nicklaus’ Memorial Tournament på Muirfield Village. Danskeren skal op mod syv af verdens otte bedste spillere, inklusiv Scheffler, McIlroy, Rahm og Hovland.

Hele turneringen kan ses på discovery+ (og Eurosport 2, red.) med danske kommentatorer.

Jack Nicklaus’ The Memorial har altid været et af sæsonens højdepunkter, og i år, hvor den er en Designated Event, har den endnu større betydning. Der er kun 120 spillere med i feltet, og en af dem er Nicolai Højgaard.

Højgaard har blikket rettet mod USA, og mangler stadig af sikre sig point til at blive fuldt medlem af PGA Tour. Der venter danskeren en udfordrende uge på en svær bane, der kræver solidt spil hele vejen rundt.

The Memorial blev spillet første gang i 1974, og nærmer sig altså sit 50-års jubilæum. Siden 1976 har Nicklaus’ egen bane Muirfield Village været vært, og dens seje rough og hurtige, faste greens har altid testet verdens bedste spillere.

Nicolai Højgaard kommer næsten i samme selskab som han var i, ved PGA Championship for to uger siden. Hele verdenstoppen er med, og naturligvis er Scottie Scheffler blandt favoritterne. Verdens nummer et, er hver uge med i toppen af leaderboardet. Jon Rahm vandt turneringen for tre år siden, og var på vej mod sejren i 2021, da en positiv coronatest sendte ham ud efter tredje runde. Han elsker banen, og har stadig lidt at revanchere fra dengang.

Jack Nicklaus har selv vundet turneringen to gange, mens Tiger Woods navn hele fem gange står på trofæet, så der ingen tvivl om prestigen i af vinde The Memorial. Sidste år endte Billy Horschel øverst på leaderboardet.

Discovery+ åbner for Featured Groups sendingen allerede kl. 13.00 torsdag og fredag og 13.30 i weekenden med fokus på de største profiler, så der er knap 12 timers livegolf hver eneste dag fra The Memorial. Torsdag eftermiddag er Jon Rahm, Collin Morikawa og Jason Day samt Emiliano Grillo, Scottie Scheffler og Viktor Hovland blandt de udvalgte tv-bolde.

The Memorial Tournament kan følges på discovery+:
  • Torsdag den 2.6.: 20.00 – 00.00
  • Fredag den 3.6.: 20.00 – 00.00
  • Lørdag den 4.6.: 18.30 – 00.00
  • Søndag den 5.6.: 18.30 – 00.00

Anders Sigdal og Jeppe Huldahl kommenterer

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Pilgrimsrejse i Skotland (2)

Rembrandt viste i 1600-tallet, hvordan der blev spillet ”ringbold” på landjorden og ”kolf” på de tilfrosne nederlandske søer. Men golfens pilgrimme tager nu ikke...

Kampen om toppen og om cuttet – Inside The Open, fredag

I Inside The Open kommer man lidt med bag kulissen og ser billeder, der ikke normalt bliver vist på tv Stemningsfulde videoer uden kommentatorer, så...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk