- ANNONCE -
Hjem Populært European Tour Nacho Elvira vandt Cazoo Open supported by Gareth Bale

Nacho Elvira vandt Cazoo Open supported by Gareth Bale

Nacho Elvira efter sejren i Cazoo Open supported by Gareth Bale - Foto: European Tour / Getty Images

Det holdt hårdt og krævede et omspil, da Nacho Elvira mistede en føring på seks slag, men alligevel vandt Cazoo Open supported by Gareth Bale.

Sidste år missede alle syv danskere cuttet, men i år gik det heldigvis bedre, da alle tre danskere var med i weekenden.

Nicolai Højgaard begyndte finaledagen på en 10. plads i -6 og Søren Kjeldsen var nr. 18 i -5. Begge gik finalerunden i -1, så Nicolai Højgaard blev nr. 14 i -7 og Søren Kjeldsen nr. 18 i -6. Benjamin Poke afsluttede ligeledes med en runde i -1, og blev nr. 40 i -2.

Nacho Elvira vandt efter omspil

Inden finalerunden havde Nacho Elvira en solid føring på seks slag, da han førte i -16 foran fire spillere i -10.

Efter en bogey på 18. og en runde i par blev Nacho Elvira dog indhentet af Justin Harding, så de begge sluttede i -16 inden Elvira vandt sin første Europa Tour sejr på første omspilshul.

Mikko Korhonen blev nr. 3 i -15 foran Callum Shinkwin i -14 og Masahiro Kawamura på en 5. plads i -12.  Sam Horsfield og Chase Hanna delte 6. pladsen i -11. Matt Wallace og Bryce Easton delte 8. pladsen i -9.

Tredje omspil men første sejr for Nacho Elvira

Det var tredje gang at 34-årige Nacho Elvira var i omspil på Europa Touren, men hans første sejr. Første gang var Trophée Hassan II 2016 som Jeunghun Wang vandt og anden gang var da Scott Hend vandt Maybank Championship 2019.

Han har vundet fire gange på Challenge Touren med sejre i Foshan Open 2013, Challenge de Madrid 2015, Kärnten Golf Open 2015 og Rolex Trophy 2015.

Cazoo Open supported by Gareth Bale, leaderboard

Exit mobile version
X