Phil Mickelson fylder 50 år den 16. juni 2020, og kan derefter spille på senior touren. Som pt. nr. 55 på verdensranglisten efter en 3. plads i AT&T Pebble Beach Pro-Am er Mickelson fortsat i verdenseliten, og han vil da også forsat fokusere på PGA Tour, men måske også spille enkelte senior turneringer på PGA Tour Champions.

– Mange på Champions Tour er mine venner, som jeg virkelig nyder at være sammen med. Jeg sætter pris på alt det, de gjorde for mig, da jeg startede min karriere, sagde Phil Mickelson på et pressemøde op til AT&T Pebble Beach Pro-Am, som han vandt for femte gang sidste år og fortsatte:

– Jeg vil ikke skade Champions Tour på nogen måde, og hvis det skader dem, at jeg ikke spiller, så vil jeg spille et par turneringer. Jeg vil formentlig spille én, to eller tre turneringer om året for at støtte touren. Jeg føler dog, at hvis man skal være succesfuld på en tour, så skal man fuldt ud fokusere på den. Så det bliver enten PGA Tour eller Champions Tour, og jeg kan ikke se mig selv skifte frem og tilbage.

Phil Mickelson sagde også, at det motiverer ham at konkurrere mod verdens bedste på PGA Tour, og at han tror på, at de kommende seks måneder bliver meget gode for ham.

Kan spille US Senior Open, men gør det næppe

Phil Mickelson fylder 50 år i dagene op til US Open 2020 på Winged Foot, hvortil han endnu ikke er kvalificeret.

Ugen efter, fra den 25. – 28. juni, er der US Senior Open som således er den første senior turnering, Mickelson kan deltage i. Her stiller Mickelson dog næppe til start, da han på pressemødet sagde, at det ikke var noget der havde hans interesse.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.