Marcus Armitage forbedrede (en fjollet) verdensrekord

Med fare for at nogle vil føle, at de har spildt 7½ minut af deres tid, så vil vi da også fortælle, at Europa Tour spilleren Marcus Armitage har forbedret verdensrekorden for det længste slag “grebet” af en bil i bevægelse!

Det er Europa Touren og Callaway, som har udfordret Marcus Armitage og BMW racerkøreren Paul O’Neill til at forbedre Guiness World Records rekorden for ‘Farthest Golf Shot Caught in a Moving Car’.

Det foreviges i videoen ovenfor, hvor Armitage bliver så begejstret undervejs, at han smider trøjen og springer rundt i bar mave…

Med sin Callaway EPIC driver slog Armitage et 303 yards (277 meter) drive, som blev grebet af Paul O’Neill i en BMW M8. som kørte 114 km/t da han “greb” bolden på Elvington Airfield i England.

Formel 1 køreren David Coulthard og golfspilleren Jake Shepherd satte den hidtidige rekord på 273 yards (250 meter) tilbage i 2012.

.
.

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.