PopulærtLadies European TourManon De Roey vandt Aramco Team Series - Bangkok

Manon De Roey vandt Aramco Team Series – Bangkok

Manon De Roey vandt den individuelle turnering ved Aramco Team Series – Bangkok, der var uden danske deltagelse. Se højdepunkter fra finalerunden i videoen ovenfor. Som skrevet tidligere blev holdturneringen vundet af Team Hillier.

Som noget nyt i Aramco Team Series spilles holdturneringen over to runder, mens den individuelle turnering spilles over tre runder med cut til top-60 og lige efter anden runde. Præmiesummen på 1 mio. $ deles ligeligt, så der er 500.000 $ i holdturneringen og 500.000 $ i den individuelle turnering.

Manon De Roey vandt sin første sejr

Inden finalerunden førte Patty Tavatanakit i -9 foran Felicity Johnson og Manon De Roey i -7. Ariya Jutanugarn og Johanna Gustavsson deler 4. pladsen i -6.

Med en runde i -6 vandt Manon De Roey fra Belgien i -13 foran svenske Johanna Gustavsson i -10. Det var Gustavssons tredje andenplads i år.

Kylie Henry og Patty Tavatanakit delte 3. pladsen i -8. Ana Pelaez, der vandt i sidste uge, delte 5. pladsen i -7 med Ariya Jutanugarn og Felicity Johnson.

Det var 30-årige Manon De Roeys første sejr på LET.

Aramco Team Series, Bangkok – individuelt, resultat

Team Hillier vandt holdturneringen

Holdturneringen blev som nævnt afsluttet lørdag med Team Hillier som vinder.

Team Hillier – med Whitney Hillier, Chonlada Chayanun, Krista Bakker og amatøren Pattanan Amatanon – vandt i -31 foran Team Simmermacher – med Magdalena Simmermacher, Charlotte Liautier, Isabella Deilert og amatøten Sirapob Yapala blev nr. 2 i -28.

Aramco Team Series, Bangkok – hold, resultat

Team Hillier med Chonlada Chayanun, Kirsta Bakker, Pattanan Amatanon, og Whitney Hillier – Foto: LET / Neville Hopwood

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Se højdepunkter fra finalerunden af Masters 2024

Se stemningsfulde højdepunkter fra finalerunden af Masters, som i overbevisende stil blev vundet af Scottie Scheffler foran major debutanten Ludvig Åberg. Nicolai Højgaard var nr. 6...

Se Masters 2024 præmieoverrækkelsen

Scottie Scheffler vandt Masters 2024 og, traditionen tro, fik han overrakt den grøn vinderjakke af den forsvarende mester Jon Rahm, der blev nr. 45....