Joachim B Hansen er med i denne uges Europa Tour sæsonfinale – DP World Tour Championship, Dubai – hvor der blot er 50 deltagere, mens Lucas Bjerregaard ikke kommer med. Lucas har trukket sig fra deltagerlisten, hvor han ellers ville være anden reserve.

Efter en 17. plads i Nedbank Golf Challenge er Joachim B Hansen nr. 51 på Rade to Dubai ranglisten, men han kommer med i sæsonfinalen på afbud, da Tony Finau på 39. pladsen har fravalgt at deltage i Dubai.

Lucas er på to uger faldet fra nr. 44 til 53 

Efter en skuffende afslutningen på sæsonen med en 72. plads i Turkish Airlines Open ud af 74 der fuldførte og en sidsteplads i Nedbank Golf Challenge er Lucas Bjerregaard nr. 53 på Race to Dubai ranglisten. Inden de to turneringer, og således efter WGC – HSBC Champions hvortil ingen danskere var kvalificeret, var Lucas nr. 44 på Race to Dubai ranglisten, mens Joachim var nr. 58 (ranglisten den 4. november).

Med sin aktuelle 53. plads ville Lucas derfor som sådan være anden reserve til sæsonfinalen, men selv i tilfælde af to yderligere afbud, så kommer han ikke med, da han har trukket sig fra entrylisten.

Sebastian Söderberg på Race to Dubai ranglistens 52. plads er første reserve i tilfælde af et afbud, mens Eddie Pepperell, der blev diskvalificeret i Tyrkiet, er på 54. pladsen er anden reserve.

DP World Tour Championship, Dubai – Entry List

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.