Linette Littau Durr Holmslykke blev nr. 7, da Tiia Koivisto vandt Amundi Czech Ladies Challenge, som var den anden af sæsonens blot fem turneringer på LET Access Series.

Linette Littau Durr Holmslykke var eneste dansker i feltet, og efter runder i par og +2 var hun nr. 15 inden fredagens finalerunde. Den gik hun i -2, og rykkede dermed frem til en delt 7. plads i par.

Inden finalerunden førte Cara Gainer i -7 foran Tiia Koivisto i -5 og Rachel Taylor i -4. Finske Tiia Koivisto afsluttede med en runde i -4 og vandt i -9 foran Cara Gainer i -7, Gabrielle Macdonald i -6 og Emma Spitz på en 4. plads i -4, mens 16-årige Pia Babnik blev nr. 5 i -3.

Kun fem turneringer i år

COVID-19 har medført mange aflysninger på LET Access Series, hvor der pt. er fem turneringer på 2020 turneringsprogrammet.

Sanna Nuutinen vandt sæsonpremieren Flumserberg Ladies Open for to uger siden, og i næste uge er der en turnering i Schweiz inden der i oktober er to turneringer i Spanien.

Blandt de aflyste turneringer er Danish Open, som skulle være spillet i begynden af juni i Hillerød Golf Klub.

Amundi Czech Ladies Challenge, resultat

Tiia Koivisto – Foto: Tristan Jones / Ladies European Tour

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.