Opdateret: Der er kommet nye DGU anbefalinger gældende fra den 26. september 2020.

— oOo —

Opdateret: Teksten nedenfor er tilrettet, da der kan være flere end 50 personer i en gunstart under forudsætning af, at der aldrig forsamles mere end 50 på samme afgrænsede område.

— oOo —

De nye skærpede tiltag for at begrænse smittespredningen af COVID-19 rammer hele samfundet og således selvfølgelig også de danske golfklubber.

Hvor det for få dage siden kun omhandlede golfklubber i hovedstadsområdet, så er de nye restriktioner gældende i hele Danmark fra lørdag den 19. september kl. 12:00 og foreløbigt frem til og med den 4. oktober.

Mundbind eller visir i restauranten

I denne periode skal alle restauranter, barer, caféer og lignende serveringssteder med bevilling lukke senest kl. 22. Gæster skal bære mundbind eller visir, undtagen når man sidder ned. Personale, som har kontakt med gæster, skal også bære mundbind eller visir. Dog ikke ved udendørsservering.

Forsamlingsforbud på 50 – kan være flere i en gunstart

Rettet: Her har tidligere stået, at man med forsamlingsforbuddet på 50 personer kun kan afvikle gunstartturneringer med op til 50 deltagere.

Det er en fejlfortolkning, for på et stort areal som en golfbane kan der være mere end 50 deltagere i en turnering, men der må på intet tidspunkt forsamles mere end 50 personer på et afgrænset geografisk område; f.eks. ved ankomst og afslutning omkring klubhuset og parkeringsplads.

DGU’s anbefalinger kan i deres helhed læses i denne artikel.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.