Søren Kjeldsen har i sit Kjeldsen PlayDay projekt opfordret til, at man sender sin bedste legeøvelse til ham.

Det har flere gjort, og i Dragør Golfklub viser man, hvordan man under en tredages sommerlejr for klubbens juniorer leger Happy Gilmore fra filmen “Golfbanens Skræk”. Se videoen nedenfor – tryk på højtaleren i højre hjørne for lyd:

Happy Gilmore i Dragør

I Dragør Golfklub har de også set “Golfbanens Skræk” og leger en runde Happy Gilmore som en del af deres tre dages sommerlejr for klubbens juniorer.
Det har de lavet denne fantastiske og sjove film om. Tusind tak for den til alle juniorerne i Dragør.

Håber der er andre derude, der har lyst til at dele deres lege-øvelser! I skal blot sende dem til mig her på facebook som en pb og huske at optage med telefonen liggende.

God sommer!

Slået op af Soren Kjeldsen i Tirsdag den 16. juli 2019

Mere om Kjeldsen PlayDay – se alle tidligere videoer

Henover sommeren vil Kjeldsen hver uge komme med øvelser, hvor legen er i fokus, og de kan bruges af både juniorer og seniorer. Videoerne kan ses på Søren Kjeldsens Facebook side, på hans YouTube kanal ligesom vi løbende bringer dem her på 19hul.dk.

Du kan se alle Kjeldsen PlayDay videoer under kategorien Video: Kjeldsen PlayDay her på 19hul.dk.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.