Justin Rose fører US Open – Lucas lavede en 11’er

Justin Rose fører US Open efter første runde på Pebble Beach Golf Links, hvor Thorbjørn Olesen fik en fin start, mens Lucas Bjerregaard er blandt de sidste i feltet efter en 11’er på 18. hul. Ovenfor ses højdepunkter fra første runde.

Med bl.a. en eagle på 6. hul var Thorbjørn -3 efter 10 huller, men bogeys på 11., 17. og 18. gav en runde i par, som rækker til en 40. plads efter første runde.

Lucas begyndte på 10. hul, og var +3 på sine første 8 huller inden han lavede en 11’er på 18. hul! For-ni spillede han i par efter en birdie og en bogey, så i samlet +9 er Lucas nr. 149 ud af de 156 deltagere.

Rose fører med ét slag

Efter nogle år med kritik fra en del spillere er arrangørerne fra USGA bange for, at banen bliver for svær. Så hvor man oftest har prøvet at ramme en score omkring par, så blev der lavet mange birdies i første runde, hvor 39 var under par.

Justin Rose fører i -6 foran Rickie Fowler, Xander Schauffele, Louis Oosthuizen og Aaron Wise i -5

Rory McIlroy, Henrik Stenson og Francesco Molinari deler 8. pladsen i -3, mens den dobbelt forsvarende mester Brooks Koepka, Jon Rahm, Bryson DeChambeau, Sergio Garcia og den norske amatør Viktor Hovland er på en delt 16. plads i -2. Tiger Woods er nr. 28 i -1.

Dustin Johnson er nr. 40 i par, mens Phil Mickelson og Jordan Spieth er nr. 58 i +1.

Udover Viasat Golf og Viaplay.dk sendes US Open også på TV3 Sport og TV3+, ligesom der er ekstrakanaler på Viaplay.dk som beskrevet i denne artkel. Som altid kan ugens sendetider også ses på www.19hul.dk/tv.

US Open, leaderboard
– alternativ på pgatour.com

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.