PopulærtDP World TourJordan L Smith vandt Porsche Eu. Open - Bjørn blev bedste dansker

Jordan L Smith vandt Porsche Eu. Open – Bjørn blev bedste dansker

Jordan L Smith vandt Porsche European Open på Green Eagle lige syd for Hamborg efter omspil mod den forsvarende mester Alexander Levy.

Thomas Bjørn blev bedste dansker på en 33. plads i -4 efter en afsluttende runde i -2, mens Thorbjørn Olesen blev nr. 37 i -3, da han gik en skuffende finalerunde i +2.

Lasse Jensen, Jeff Winther og Lucas Bjerregaard missede cuttet.

Smith vandt sin første Europa Tour sejr

Jordan L Smith førte i -12 foran Jens Fahrbring og Alexander Levi i -10 inden finalerunden.

Smith skuffede lidt i finalerunden, men med en birdie på sidste hul kom han til -13 og et omspil mod Alexander Levi. Et omspil Jordan Smith vandt med en birdie på andet omspilshul.

Siddikur Rahman og Johan Edfors delte 3. pladsen i -11, mens 5. pladsen i -10 blev delt af Zander Lombard, Adrian Otaegui og Jens Fahrbring.

Charl Schwartzel blev nr. 12 i -8, Patrick Reed nr. 19 i -6, Jimmy Walker nr, 33 i -4, mens det nye Europa Tour medlem Pat Perez missede cuttet.

24-årige Jordan L Smith vandt to Challenge Tour turneringer og selve Challenge Tour ranglisten sidste år. Han fik en god start på Europa Touren med bl.a. en 3. plads i BMW SA Open og en 6. plads i Commercial Bank Qatar Masters ligesom han blev nr. 8 i Trophee Hassan II, så at han nu vinder kommer ikke som en overraskelse.

Siem vandt en Porsche Panamera

Tyske Marcel Siem vandt en Porsche Panamera Turbo Sport Turismo til en værdi af knap 1,2 mio. kr, da han lavede hole-in-one på 17. hul i tredje runde.

Det er dog tvivlsomt, om Siem kommer til at køre i bilen, da han er sponsoreret af Mercedes, så det kan være at han i stedet får pengene. Siem sluttede som nr. 60 i +1.

Porsche European Open, resultat

Den Porsche Panamera, som Marcel Siem vandt under Porsche European Open 2017

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Kvinder: Penge- og pointranglister, 22. april 2024

Chiara Tamburlini vandt Joburg Ladies Open på LET, hvor Sofie Kibsgaard blev nr. 64. Cecilie Finne-Ipsen missede cuttet. På LPGA spillede man årets første major,...

Scottie Scheffler vandt RBC Heritage – 4 sejre i 5 turneringer

Scottie Scheffler vandt RBC Heritage, og verdensetteren har nu vundet fire af sine seneste fem turneringer! Og det har været i stærke felter mod...