- ANNONCE -
Hjem Sponsorater Joost Luiten og kæresten i Duca del Cosma sko

Joost Luiten og kæresten i Duca del Cosma sko

Joost Luiten med en Duca del Cosma sko - Foto: PR

Joost Luiten har lavet en sponsoraftale med Duca del Cosma, så han fremover spiller i deres håndlavede læder-golfsko. Hans kæreste, Melanie Jane Lancaster, skal også designe en sko for Duca del Cosma.

Joost Luiten med kæresten Melanie Jane Lancaster, som var caddie for ham under Estrella Damm N.A. Andalucia Masters 2020 – Foto: golfsupport.nl

Luiten er den første globale tourspiller, som Duca del Cosma laver en sponsoraftalte med, og han skal være med til at promovere brandet i de 30 lande skoene sælges i.

Som en tillægsaftale skal Joost Luitens kæreste, Melanie Jane Lancaster, designe en damesko til Duca del Cosma.

– At designe min egen sko er en drøm der går i opfyldelse. Det er så cool, at alle damer kan bruge sko jeg har designet, siger Melanie Jane Lancaster.

Hun er vokset op på en golfbane som hendes forældre grundlagde hjemme i Holland. Hun har også en blog, melanieontour.com, og laver golfturneringer i Holland for damer.

Italiensk skomærke med hovedkontor i Holland

Duca del Cosma er et italiensk skomærke som blev stiftet i 2004. Efter en konkurs i 2015 er det nu ejet af hollandske Frank van Wezel, som grundlagde og ejer sportsmærket Hi-Tec, som mange sikkert kender.

Baldovino Mattiazzo, der stiftede Duca del Cosma sammen med sin hustru, er fortsat kreativ direktør. Hovedkontoret er flyttet til Holland, men alle skoene designes i Italien, og produceres i Portugal.

Tilbage i 2006 designede Baldovino Mattiazzo i øvrigt den første golfsko uden spikes, men det var først med Fred Couples i ECCO sko under Masters 2010, at golfsko uden spikes fik det helt store gennembrud.

Seks sejre på Europa Touren

34-årige Joost Luiten har vundet seks gange på Europa Touren heriblandt KLM Open i 2013 og igen i 2016 samt senest NBO Oman Open 2018.

Der er lavet en flerårig aftale gældende fra 1. januar 2021.

Siden 2018 har Duca del Cosma også været sponsor for KLM Open, hvor flere hundrede frivillige og officials går i deres sko.

www.ducadelcosma.com

Joost Luiten i Duca del Cosma sko – Foto: PR
Exit mobile version
X