PopulærtDP World TourJon Rahm gik -9 på de sidste 10 huller af BMW PGA...

Jon Rahm gik -9 på de sidste 10 huller af BMW PGA Ch’ship – se alle slag

Jon Rahm havde en forrygende afslutning på sidste uges BMW PGA Championship, hvor han var 9 under par på de sidste 10 huller! Se alle hans 32 slag i videoen ovenfor.

Rahm havde en stille start på runden med en birdie på 4., så han var -1 efter 8 huller af finalerunden. Men så tog det fart på de sidste 10 huller, hvor han havde en par på 14. og en bogey på 15. hul, men han havde også to eagles og seks birdies på scorekortet.

Med runden i -10 og en samlet score i -16 overtog han føringen i klubhuset. Han afsluttede sin runde knap tre timer før førerbolden blev færdige, og helt til det sidste var der spænding om, hvorvidt det var nok til sejren eller et evt. omspil.

Det var det ikke, for Shane Lowry lavede birdie på 18. for at komme til -17, så Lowry vandt foran Jon Rahm og Rory McIlroy i -16. Søren Kjeldsen spillede i førerbolden, og blev nr. 5.

BMW PGA Championship, resultat

Jon Rahm efter holet eagle-putt under BMW PGA Championship 2022 – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Danish Golf Championship på Great Northern i 2026

Når DP World Tour-turneringen, Danish Golf Championship, i sensommeren 2026 afvikler sin tredje udgave, bliver det på Great Northern i Kerteminde. Det ambitiøse anlæg...

Emily Pedersen er klar til at forsvare Europas farver i Solheim Cup

De bedste kvinder fra Europa og USA mødes for 18. gang i den prestigefyldte Solheim Cup, og discovery+ og Eurosport er med hele vejen...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk