Nærmest ved et tilfælde blev det opdaget, at 54-årige John Daly havde fået blærekræft. Han blev opereret i august, men der er stor risiko for, at kræften vender tilbage.

John Daly siger til golfchannel.com, at det ved en undersøgelse for nyresten i august blev opdaget, at han var ramt af blærekræft.

Daly blev opereret med det samme, men der skulle være 85 % risiko for, at det kommer tilbage, så han skal undersøges igen om tre måneder.

Blærekræften blev heldigvis opdaget på et tidligt stadie, og John Daly vil forsøge at leve sundere.

– Jeg skærer meget ned på, hvor meget Cola light jeg drikker, og jeg tæller minutter for, hvornår jeg må få en cigaret. Jeg forsøger at stoppe med at ryge, siger John Daly der fortsat vil leve livet og have det sjovt.

Spiller fortsat på PGA Tour Champions

John Daly er kommet sig over operationen, og spiller igen på PGA Tour Champions for spillere over 50 år.

Han var således også med i sidste uges Sanford International, hvor han blev nr. 12 da Miguel Angel Jiménez vandt. Han spiller dog ikke i denne uge.

Har vundet US PGA Championship og The Open

Farverige John Daly har vundet to majors med sejre i US PGA Championship 1991 og The Open 1995. Derudover har han vundet tre regulære PGA Tour turneringer samt BMW International 2001 på Europa Touren.

På PGA Tour Champions har han vundet Insperity Invitational 2017.

John Daly – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.