Kommerciel og forretningsorienteret hands-on profil

Vil du stå i spidsen for et af de bedste og mest anerkendte golfanlæg i Danmark? – så er her muligheden.
Direktøren skal videreføre det gode arbejde med at realisere Lyngbygaard Golfs enorme potentiale i samarbejde med dygtige og engagerede medarbejdere.

Med reference til bestyrelsen får du det overordnede ledelses- og budgetmæssige ansvar for Lyngbygaard Golf samt ca. 20 medarbejdere.

Du bliver Lyngbygaard Golfs ansigt udadtil og får ansvaret for, at teamet trives og i fællesskab løser opgaven med at fastholde sin høje kvalitet og service på alle niveauer for både medlemmerne og greenfee-spillere. Erhvervsklubbens store medlemsskare skal tilgodeses, og Company Days og VIP-arrangementer skal være attraktive for erhvervslivet.

En af dine første opgaver vil være at udarbejde strategiplanen, hvor dit fokus skal være medlemstilgang, optimeringer i driften og eventuelt også nye aktiviteter, der kan understøtte forretningen, således at det høje service- og kvalitetsniveau kan opretholdes, samtidig med at de økonomiske resultater forbedres.

.
.

Andre væsentlige opgaver vil være ledelse og udvikling af erhvervsklubben med over 100 virksomheder som medlemmer, salg af sponsorater, Company Days og VIP-arrangementer etc. Du samarbejder tæt med ejer og bestyrelse, og sørger for en økonomisk styring inden for det budget, der er godkendt af bestyrelsen.

Det er afgørende vigtigt, at du altid er i tæt dialog med bl.a. medlemmerne, medarbejderne, lederen af golfakademiet, chef-greenkeeperen, forpagteren af restauranten og naturligvis ejeren bag selskabet. Du sikrer således sammenhængskraften på tværs og skaber en stærk ”vi-kultur” mellem golfklubben og driftsselskabet.

Du har erfaring som kommerciel leder og er golfkyndig. Du har formentlig før skabt succes i en lignende rolle via en passioneret ledelsesstil og stærke kommunikative evner. Det er afgørende, at du både kan arbejde strategisk og operationelt og indgå i den daglige drift. I højsæsonen er der er stort arbejdspres, så fleksibilitet i de lyse måneder og en serviceorienteret tilgang er essentielt. Det er et krav, at du er en habil golfspiller med et fornuftigt lavt handikap.

Du er en synlig leder, der formår at sætte mål og retning i en organisation, som følger dig. Du er en dygtig netværker, der får energi af samspillet med andre. Du hviler godt i dig selv, står fast og bevarer overblikket i pressede situationer.

Du tilbydes en af de mest attraktive direktørstillinger i den danske golfverden.


Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Research Consultant Marianne Fink Stidsen på tlf. 2931 2465.

Bemærk, at vi blot har behov for dit CV, når du søger stillingen. Din henvendelse behandles fortroligt og videregives ikke uden din accept.

Søg stillingen via hansentoft.dk


Lyngbygaard Golf

Lyngbygaard Golf i Aarhus, som åbnede i 2008, er veldrevet med et solidt ejerskab.

Banens 27 huller er fordelt på 108 hektar og har igennem årene nydt stor anerkendelse, og det smukke dansk-designede klubhus er med til at gøre stedet ekstraordinært.

Lyngbygaard Golf er attraktiv for alle golfspillere, som har et enormt potentiale, og klubben oplever vækst i antallet af medlemmer. Golfklubben på Lyngbygaard drives af medlemmerne, og der er flere velfungerende ”klubber i klubben”, bl.a. herreklubben, dameklubben, parmatch-klubben og seniorklubben.

Lyngbygaard Golf har en afdeling med elitegolf, som byder på noget af den bedste golf i Midtjylland, og en afdeling inden for juniorgolf, som både rummer talenter og breddespillere.

Læs mere på www.lyg.dk

2. hul på Lyngbygaard – Foto: Lyngbygaard Golf

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.