Challenge TourJesper Svensson vandt B-NL Challenge

Jesper Svensson vandt B-NL Challenge

Jesper Svensson vandt B-NL Challenge, hvor Sebastian Friedrichsen var den eneste af otte danskere i feltet, som klarede cuttet.

Sebastian Friedrichsen var nr. 21 i -4 inden finalerunden af den hollandske Challenge Tour turnering på Twentsche GC. Desværre faldt han tilbage i finalerunden, for med en runde i +3 blev han nr. 42 i -1.

Joachim B Hansen, Victor Bjørløw, Frederik Birkelund, Jeppe Kristian Andersen, Hamish Brown, Benjamin Poke og Nicolai Kristensen missede cuttet.

Jesper Svensson vandt

36-årige Benjamin Hebert, der efter 8 sæsoner i træk på DP World Tour mistede sit kort sidste år efter en 171. plads på ranglisten, havde en to slags føring inden finalerunden foran bl.a. svenske Jesper Svensson.

27-årige Jesper Svensson gik -5 og vandt sin første Challenge Tour sejr i  -14 foran den tredobbelte DP World Tour vinder Brandon Stone i -13, mens Alex Fitzpatrick og Will Enefer delte 3. plasen i -12.

Benjamin Hebert afsluttede med enr unde i par og en delt 5. plads i -11 med Cole Made og Christofer Blomstrand.

Vandt i første Challenge Tour turnering i år

Jesper Svensson spillede på Challenge Touren sidste år, hvor han blev nr. 86 på ranglisten. I år har han spillet Nordic League med en 3. og 4. plads i de to ECCO Tour turneringer i Polen som de bedste resultater. Han vandt Race to Himmerland by Freja 2020 på ECCO Tour.

Spiller i Danmark i næste uge

Nu rejser Challenge Touren til Danmark, hvor Copenhagen Challenge presented by Ejner Hessel spilles på Royal Golf Ckub fra torsdag den 25. maj ti søndag den 28. maj.

B-NL Challenge, resultat

Sebastian Friedrichsen – Foto: golfsupport.nl

Thorbjørn Olesen i kamp mod verdens bedste i Houston

Scottie Scheffler er til start hjemme i Texas, og verdens nummer et, er naturligvis det helt store trækplaster ved Texas Children’s Houston Open efter...

28 danske Challenge Tour sejre

24-årige Rasmus Neergaard-Petersen vandt sin første Challenge Tour sejr i Kolkata Challenge. Det var den 28. danske Challenge sejr gennem årene. Efter tre danske Challenge...