Den femdobbelte PGA Tour og majorvinder Jason Dufner har lavet en flerårig aftale med Cobra Golf, så han spiller med deres udstyr og bag.

– Hos Cobra er det vores mål at samarbejde med de bedste atleter og ambassadører, som ikke blot er gode golfspillere, ,men som også er engagerende og autentiske på og udenfor banen. Vi er derfor meget glade for at offentliggøre Jason Dufner som det seneste medlem af vores team, siger vicepræsidenten Dan Ladd fra Cobra Puma Golf i en pressemeddelelse.

Dufner har spillet med Cobra driveren KING F9 Speedback det meste af året, og har på det seneste også spillet med Cobra jern og wedges.

Jason Dufners har på nuværende tidspunkt følgende Cobra udstyr i bag’en:

10,5° Driver COBRA KING F9 SPEEDBACK (LAGP OLYSS 6x)
4-jern KING driving iron 4i (LAGP Proto Rev A)
5 – P jern COBRA KING Forged CB, chrome (Dynamic Gold Tour Issue AMT S400)
Wedges COBRA KING V Grind, 52°, 56° & 62° (Dynamic Gold Tour Issue S400)
Jason Dufner – Foto: PR / Cobra Golf

– Jeg er meget glad for at blive en del af Cobra teamet. Den succes Rickie (Fowler, red.) og Bryson (DeChambeau, red.) har haft de seneste år med Cobra udstyr har bestemt vækket min interesse. Da jeg testede deres udstyr, var jeg imponeret over mine tal over hele linjen, og hvordan det så ud og føltes, siger Dufner i pressemeddelelsen.

42-årige Jason Dufner har vundet fem gange på PGA Tour heriblandt US PGA Championship 2013. Siden da har han vundet CareerBuilder Challenge 2016 og Memorial Tournament 2017.

Jason Dufner – Foto: PR / Cobra Golf

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.