TræningInstruktion: ” Longgame - Tip – Ram Bolden fantastisk”!

Instruktion: ” Longgame – Tip – Ram Bolden fantastisk”!

Lige gyldigt hvad man træner på, så er det vigtigt at have god ”low point control”, og det er netop det, som dette tip handler om.

– Arbejder du på et eller andet i dit sving, som du ikke rigtigt kan få til at virke, så kombinér det med dette tip, og så er du måske på vej til mere succes på golfbanen, siger tidligere succestræner for herrelandsholdet, Anders Dahl Christiansen. Se mere i videoen ovenfor eller på YouTube her.

Anders laver også ”Value for money golfrejser” for kunder fra hele landet. Se mere på siden her: http://www.trainyourbrain.dk/golf/train-your-brain-golf-academy

Idéerne fra klippet har Anders brugt en masse gange, når han har arbejdet i USA for én af verdens bedste trænere, Jim McLean, og desuden kan lignende idéer også ses i ”Det succesfulde sving”, som er en populær DVD om golf instruktion. Anders har også lavet DVD’en ”Det succesfulde shortgame”, og DVD’erne fik bl.a. følgende ord med på vejen: ”uden sammenligning de bedste danske videoer eller DVD’er om golf instruktion nogensinde” – Du kan købe DVD’erne til download ved at skrive til info@trainyourbrain.dk.

Se videoen og lær idéerne Anders, der også er uddannet ”The Golf Athlete Instructor”, ”NLP Coach” og ”Jim McLean Master Instructor”, ind imellem bruger i sin træning.

Har du lidt fysiske skavanker eller vil du blot forbedre dig, så kan du booke individuel træning med Anders, der også er uddannet fysioterapeut, via siden HER: Ved træning m. Anders får du i alle longgame lektioner en video tilsendt af lektionen samt Trackman data under sessionen.

Anders er indehaver af www.trainyourbrain.dk, hvorfra du GRATIS kan hente flere artikler om mentaltræning.

— o0o —

Anders Dahl Christiansen arbejdede med det danske landshold i 5 år fra 2006-2010 og var ansvarlig herrelandstræner i 2010, som var det bedste år nogensinde for herrelandsholdet. Han har desuden via sit virke hos, Jim McLean i USA, arbejdet med spillere fra den amerikanske PGA Tour og med flere Europa Tour spillere både for damer og herrer. I årene før landstræner karrieren uddannede Anders sig til Master Instructor, for hos Jim McLean, som er én af verdens mest respekterede trænere.

Anders Dahl Christiansen

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Pilgrimsrejse i Skotland (2)

Rembrandt viste i 1600-tallet, hvordan der blev spillet ”ringbold” på landjorden og ”kolf” på de tilfrosne nederlandske søer. Men golfens pilgrimme tager nu ikke...

Kampen om toppen og om cuttet – Inside The Open, fredag

I Inside The Open kommer man lidt med bag kulissen og ser billeder, der ikke normalt bliver vist på tv Stemningsfulde videoer uden kommentatorer, så...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk