Inside The Tour – Hyrdinden

I samarbejde med revisions og konsulenthuset RSM, kendt som RSM Beierholm i Danmark, har Europa Touren lanceret en ny video-serie, hvor man får et kommer lidt bag om det hele.

I det første afsnit af Inside The Tour – The Shepherdess (Hyrdinden, red.) kommer man tættere på Emma Cabrera Bello, der er Player Relations Executive. Det blev optaget under Italian Open, som blev vundet af Thorbjørn Olesen.

Som del af Player Relations teamet er hendes arbejde, at spillerne har det de skal bruge, og hun holder styr på, at spillerne deltager i evt. sponsoraktiviteter mv. under turneringerne, så det er fordel, at hun taler fem sprog.

Tidligere fuldtidsprofessionel på LET

Emma Cabrera Bello er tidligere fuldtidsprofessionel på Ladies European Tour, hvor hun har spillet enkelte turneringer de seneste år, og så er hun i øvrigt søster til Rafa Cabrera Bello.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.